Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solarisss

solarium a ciaza

Polecane posty

Gość solarisss

jezeli chodze na solarium a jestem w ciazy ale nie wiem o tym to czy dziecku moze cos sie stac? czy ktos wie o wplywie solarium na ciaze??

Gość solarisss
chodzi o to ze spoznia mi sie okres a chodze na solarium wiec jesli jestem w ciazy a chodzilam na solarium to czy to moglo zaszkodzic?

dziewczyno to jaksa prowokacja czy ty jestes naprawde tak niasamowicie glupia???przeprasam za wyrazenie ale taka glupota to wola o pomste do nieba:O:O:O

Ale dlaczego głupia, od pierwszego dnia nie wiadomo, że jest sie w ciąży. Sama niejeden raz miałam dylemat, że może jestem w ciąży a chodziłam na solarium. Również chciałabym się dowiedzieć, czy solarium może mieć zły wpływ na płód.

dziewczyny mysle ze w prawie kazdym solarium przynajmije do tego do ktorego aj chodze wisi regulamin w kabinie kiedy zabronione jest opalanie na solarium i 1 z powodow jest wymieniona ciaza:O

Gość Roma - -
Nie lezcie głupie codziennie po 20 min dziecku nic nie bedzie, kurwa o to nie trzeba sie pytac zacofane gamonie :O

Gość nie radze
moja siostra poronila w 2 miesiacu i lekarz podal powod przegranie i oczywiscie to solarium nie wiedziala ze jest w ciazy i byla 2 razy w pierwszych 4 tygodniach. lepiej nie ryzykowac chyba wazniejsze jest dziecko niz opalenizna

Gość solarisss
gregia to ty jestes glupia mowie tu o przypadku gdybym nie wiedziala ze jestem w ciazy bywaja takie przypadki ze nic na to nie wskazuje a jednak sie jest w ciazy nie trzeba od razu kogos besztac tez bym ci mogla powiedziec ze jestes popierdolona i co fajnie ci nie chcesz to nie odpowiadaj na moje pytanie

Gość solarisss
moze to wlasnie ty jestes glupia skoro nie zrozumialas pytania?

Gość to prawda
ja sie dowiedzialam o ciazy jak juz bylam w 2 miechu a dlaczego a bo noromalnie dostalam okres znaczy mi sie wtedy wydawalo ze to noromalny okres ale teraz wiem ze to byly tylko plamienia ktore czesto sie zdarzaja w pierszych miesiacach dopiero jak drogi raz nie dostalam zrobilam test i ciaza a jak zaszlam do gienka i on mi powiezial ze to 2 miech to sie zdziwilam wiec niew bedzmy takie zawsze 100% pewne dodam ze tez chodzilam na solarium naszczescie nic dla dziecka sie nie stalo ale z etego co wiem to nie mozna ja akurat 67 miesiac wypadal mi latem i lekarz kategorycznie zabronil mi opalania sie kazal zakrywac brzuch nawet chocizby jakas chusteczka