Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guginia

Praca lic plagiat?Jeśli ....

Polecane posty

Gość guginia

jesli spisze tzn. skopiuje i wkleję wstęp i zakończenie z internetu to czy uznają to za plagiat??? Bo mam oddac prace licencjacką na płycie cd.... do dziekanatu. A niewiem czy wydrukowana tylko promotorowi??czy takze drugą dla recenzenta??

Gość Ania Ania Ania
wiem o tym za duzo :o jesli skopiowałas to jest to plagiat, nawet jak zrobi przypis, nic nie moze byc identycznie jak w necie albo w ksiazce!

Niezupełnie :O Miałam cytaty (zaznaczone skąd toto wzięłam) i to nie był plagiat! Nie przypisywałam sobie tych słów, a napisałam kto jest autorem.

Gość guginia
Ja mam ostatnie chyba z 5 stron w teorii wszystko z netu i dalam przypis. Ale do wstepu i zakonczenia przeciez przypisu nie dam!!

Gość pf
to pozmieniaj coś, wyrzuć jakieś słowa, zastąp je innymi, dodaj cos od siebie i nie bedzie już plagiat :P

czy nie mozesz tego pozmieniac jakos swoimi slowami???tylko wszystko slowo w slowo zerżnac???

Gość moim zdaniem ..
jest szansa, że tego niewykryją to fakt, jak przepiszesz wszystko słowo w słowo to plagiat ale jak pozmieniasz wyrazy na swoje to już nie

wstep i zakonczenie to jedna z wazniejszych czesci pracy, bo tu mozesz wykazac sie swoim pogladem na dany temat, srodek to juz bardziej teoria ksiazkowa wiec niemozliwoscia jest sciaganie czyjegos wstepu i zakonczenia, tak to JEST PLAGIAT!!!

A najlepsze jest to, ze plagiat najlatwiej wykryc na podstawie wstepu, bo wystarczy podac w wyszukiwarke kilka slow wstepu i od razu wyswietla sie cala praca... Pomysl lepiej dziewczyno, zanim cos takiego oddasz....

Gość gość
Nie tylko sraam na błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również popierduję na powtórzenia, podpowiadam, czym je zasmrodzić, sikam na tekst i pomagam przy konstrukcji sracza. Ubieram Twoje goowna w słowa, które odpowiadają stylowi toalety. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz gooownianą cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoje gooowno przed oddaniem!!! Kontakt; osrawa-goowniatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość