Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblus

pyt do wawamarta

Polecane posty

Gość bleblus

czytałam na innym forum ze bierzesz jasmin i masz upławy

Gość bleblus
jak u ciebie one wygladaja?? bo ja juz miałam wczesniej je ale przechodziły po paru dnaich

Tak, zaczely mi sie kilka dni temu, mysle, ze po basenie. To taki biały, czasami zoltawy grudkowaty sluz. Wkurza mnie to, bo to jest mokre, ale najbardziej denerwuje mnie jego won, mam wrazenie, ze wszyscy stojący obok mnie to czują. A juz wnerwia mnie najbardziej to, ze bardzo bardzo bardzo dbam o higiene intymna, a dostaje takich swinstw. Dzisiaj z kolei zrobilam glupote, bo rano sie kochalam z chlopakiem i teraz mialam lekko łososiowa wydzieline (wczoraj brałam Clotrimazol), ale to moja glupota i juz nie bede. A Ty jaki masz problem dokladnie? Moze Ci pomoge?

Gość bleblus
kiedys juz miałam upławy i mama dałą mi clotrimazolum zeby złagodzic podraznienie sromu a upławy same mineły po paru dniach. wtedy nie brałam yasmin a teraz jak biore dostałam(w ulotce było ze moga wystapic) ani nie pachna brzeydko raczej ani nie mam az tak bardzo mokro(myslałam nawet ze to moze cholera jajeczkowanie bo mam taka wydzieline zawsze podczas jajeczkowania-ale przeciez anty zatrzymuja jajeczkowanie) i nie wiem czy isc z tym do lekarza czy nie:( moze same mina skoro nie sa tak uciazliwe

Wiesz, jesli nie odczywasz dyskomfortu, np. nie swędzi Cie czy cos, to zostaw to tak, zobaczysz, moze to tylko wydzielina naturalna. A nie porownuj jej z wydzielina podczas jajeczkowania, moze byc taka sama/podobna, ale to na pewno nie jajeczkowanie:) To moze byc np. wydzielina gęsta, ktora zatrzymuje plemniki, to rowniez jednen z objawow prawidlowych, jak bierzesz tabletki. Jednak, jak bedzie tak dlzuej idz do lekarza, tylko, zeby siebie uspokoic:)

Gość bleblus
uff moze to faktycznia to co zatrzymuje plemniki.no to poczekam. a ciebie bardzo swedzi?? bo mnie wcale? tylko miałam troche obzarte i szczypał srom ale jak posmarowałam raz mascia przestało

Mnie swedzialo, dlatego od razu wiedzialam, ze to cos nie tak. A Ty moze sobie podraznilas poprostu, stad to obtarcie. :)

Gość bleblus
a byc moze. tak czy siak wielkie dzieki i co do tego tematu i co do innego buzka papa