Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co jest grane

Kiedy robic test?

Polecane posty

Gość Ajajajajjj
kurczę, zaraz idę do domu a strasznie jestem ciekawa jak Twój wynik.Napisz proszę - najwyżej przeczytam jutro

Gość Co jest grane
:D:D:D:D:D:D jestem w ciązy!!!!!!!!!!!Normalnie nie moge opanowac radosci:D:D:DWedług wyniku jakis 5-6 tydzien:D!!!dziekuje za kciukaski👄👄 Cały czas nie moge uwierzyc,kurde dwa testy ujemne a jednak ciaza jest:Phehehehe ale jak mąz sie ucieszył:D:D:DNie wiem tylko jaka bedzie reakcja mojej nastoletniej córy:OChoc mysle,ze jednak ucieszy sie,ze bedzie miała rodzenstwo:)Kurde dziewczyny,jaka jestem szczesliwa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość lena29
do cojest grane czy pamiętasz jakiej firmy robiłaś testy, chcę też jutro zrobić, mi też raz nie pokazał że jestem wciąży ale drugi za parę dni pokazał już ciążę nie pamiętam firmy tych testów, a możety pamiętasz

Gość lena29
i zapomniałam o najważniejszym WIELKIE GRATULACJE fajnie być znowu mamusią po tylu latach, będzie super zobaczysz

Gość Co jest grane
Firmy nie pamietam:Ojeden był taki kartonik z dzidziusiem.Drugi na pudełku przedstawiał mamusie z dzieciatkiem i raczej jestem pewna,ze to ta aktorka z "Rodziny zastepczej" gra tam Majke:)Firm niestety nie pamietam.Pierwszy test to chyba Quic chyba cos tam,kurde na serio nie zwróciłam nawet uwagi:OAle moze tak jak ja zamiast inwestowac w watpliwe testy,zrób po prostu badanie z krwi.Wynik pewny na 100%:D

Gość a jakie
a jakie zabezpieczenie 'zawiodło' ? :)

Gość Co jest grane
Z racji,ze zawsze cykle miałam regularne jak w zegareczku,polegalismy tylko na kalendarzyku;)Przez 16 lat nigdy nas nie zawiódł az do teraz:)Choc nie powiem zaskoczenie bardzo ,bardzo miłe:)

Gość a jakie
gratuluję :D bardzo bardzo

Gość Ajajajajajjj
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale się wzruszyłam !!!!!!!!

Gość troche chyba
Szczerze gratuluję!!! 🌻 🌻 🌻

Gość Co jest grane
🌼Dziekuje dziewczyny za kciuki i za gratu;acje🌼Nie mogłam z wrazenia spac w nocy:OTyle mysli na raz łaziło mi po głowie,jak to bedzie,czy dam rade?Nie omineły mnie tez mysle ,ze moze to juz nie wiek na dziecko:Oteraz to juz tylko modle sie aby było zdrowe,reszta jest nie wazna:D:D:D:D

Gość trochę chyba
Nie żartuj z tym wiekiem. Ja moje pierwsze dziecko urodziłam w wieku 35 lat.

Gość Ajajajajjjj
muszę Cię opierdzielić : jak to nie jest chyba wiek na dziecko????? Niektóre babki w tym wieku decydują się na pierwsze, Ty już wiesz z czym to się je. Trochę Ci zazdroszczę- ja boję się czy rozpoznam, że to już poród.

Gość trochę chyba
Ajajajajjjj Oj, tych pierwszych sygnałów nie ma szans pomylić z czymkolwiek. Napewno będziesz wiedziała, że już. A na kiedy masz termin?

Gość Ajajajajajjj
na koniec stycznia. Tak, a o ruchach dziecka też mówili, że nia da się ich z niczym pomylić a ja nie wiem dokładnie kiedy je poczułam.

Gość trochę chyba
Jestem pewna, że tych bóli nie pomylisz. Będę trzymać podwójne kciuki, bo ja tez urodziłam się pod koniec stycznia. :D

Gość a jaki maialas
wynik bety????

Gość Ajajajajajjj
to jesteś Wodnica :-)

Zazdroszczę i gratuluję serdecznie!!!! :D Mi się spóźnia okres już kilka dni, ale test wykazał brak ciąży :o. Tylko że robiłam go już ze dwa dni temu i okresu nadal nie mam. W sumie bym się nie zastanawiała nad tym czy dostanę okres czy nie, bo ten test wydawało mi się że jest pewnym wynikiem. Tylko ja przed okresem mam takie swoje różne objawy któych teraz nie mam wogle. I to właśnie dla mnie jest dziwne. Ale dzięki Tobie \"CO JEST GRANE\" :) zaczynam wierzyć że może test się mylił :D. Dam znać co i jak.. narazie czekamy :)

Gość Ajajajajjj
BlackCatWomen za Ciebie też trzymam kciuki!

Gość kamikami
witam Was serdecznie:) jestem tu pierwszy raz i mam nadzieję,że nie ostatni...:) dziś jest 56dc i okresu wciąż nie mam.A wszystko zaczęło się od tego iż z mężem postanowiliśmy postarać sie o dzidziusia:) a co za tym idzie odstawic tabletki.Byłam w związku z tym u lekarza, który przepisał mi luteine, a jak wiadomo luteina wywołuje @ lub podtrzymuje ciąże.Robiłam również 2 testy i również wyszły negatywne(30dc i 37dc)...ale okresu dalej niema....także moze i u mnie wyszły fałszywie i polece zrobic badanie krwi ;) a ile kosztuje to badanie?:)

Gość Co jest grane
mam tylko minutke,zeby do was zagladnac:) Odpowiem tylko na pytania:)za badanie zapłaciłam 27zł;) Mój wynik:Beta HCG ma 672 mlu/ml.Obiecuje,ze potem jeszcze zagladne:)

Gość Ajajajajajjj
kamikami do laboratorium marsz i może założycie nowy topik np Lipcówki 2007 - bo chyba wtedy będziecie rodzić?

Gość kamikami
hehhehe :) LIPCÓWKI 2007,hmmm....podoba mi sie :D może jutro wybiore się na badanko :)

Gość kamikami
Mam strasznie nabrzmiały brzuch i piersi :/ a w dodatku bolące...ale nie chce mi się wierzyć ,żeby testy sie myliły(robiłam je rano na czczo), więc powinny wykazac prawde, ale z tego co przytrafiło się "co jest grane", widac,że wszystko się moze zdarzyć ;)

Gość Ajajajajajjj
a mi test w ogóle nie pokazał ciąży. Lekarz mi powiedział w 20 dniu od zapłodnienia. Położyłam się na fotelu i usłyszałam: "piersi ciążowe", potem usg i "jest ciąża"

Gość Ajajajajjj
i co dziewczęta u Was słychać? Jak samopoczucie w piątek?

Gość kamikami
Hej dziewczyny! U mnie samopoczucie nie za ciekawe :/ żle mi jakoś..brzuch mnie boli i jest strasznie wzdęty! a nic dzis jeszcze nie jadłam :( a poza tym siedze w pracy....