Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaMa =

Kocham GO czy NIE ?? =

Polecane posty

Gość KaMa =

Hej ;] MAm na imię Kamila ;] I mam 14 lat Mój problem polega na tym,że niewiem czy takiego kolesia kocham :( Miałam możliwość żebyz nim byćale nagle się odkochałam.. Jakoś 2 miesiące temu wróciło mi to ;( Jestem załamana bo nie chce dać mu drógi raz kosza.. wyjdę na idiotkę.. A mam mieszane uczucia..w domu go kocham...a jak jużjest koło mnie to nie :( Pomóżcie mi !! Jeżeli by mnie się spytał czy chce być znim odpowiedziećmu tak czy nie?? Z GÓRY DZIĘKI :)

Gość erdely
My Ci mamy napisać czy go kochasz czy nie? Coś tu nie teges, sory:O

cZEŚĆ.Jeszcze jesteś młoda.A to pewnie tylko zauroczenie.Jak nie czujesz się dobrze w jego towarzystwie to nie obiecuj mu nic bo oboje będziecie przez to cierpieć.

Gość to buzuja hormony
i dlatego

Gość
najpierw zapraszam na korki z polaka żeby na drugi!!!!! raz nie było takich bzdur a potem zajmij się gdybaniem

tez tak mialam w wieku 14 lat,ale teraz jestem juz starsza i Twoja wypowiedz wydaje mi sie smieszna na kochanie masz jeszcze czas

Gość a może1234567890
chcesz z nim byc to badz nie chcesz z nim byc to nie badz to proste a czy Ty w ogóle wiesz co to jest miłośc??????watpię! zajmij sie lepiej nauką. na facetów przyjdzie czas póżniej.