Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Convalia

Pomóżcie, co ja mam z tym robić????

Polecane posty

Cześć, słuchajcie, mam 20lat i super chłopaka, jesteśmy razem prawie półtora roku. Tylko jest pewnien problem, on wiecznie narzeka, że jest zmęczony, pójdzie na uczelnię na dwie godziny - jest zmęczony, pójdzie na basen - jest zmeczony, pojedzie do sklepy - jest zmęczony, nawet jak zajmuje sie swoim hobby - za kilka godzin jest zmęczony Mysle, ze on troszke przesadza, ale mnie to wkurzac zaczyna. Gadałam z nim, ale po jakims czasie doszlam do wniosku, ze moze ja tez powinnam pokazywac, ze cos mi jest, zeby sie mna zainteresowal. Sęk w tym, ze ja jestem naturalna, nie umiem udawac. A chcialabym, zeby czasem przyniol mi kwiatka, czekoladke \"bo tak\", a nigdy nie ma okazji, bo ja zawsze wszytsko moge Jakie macie pomysly, zeby to zmienic? Dziekuje Wam z gory, pozdrawiam serdecznie Convalia

Gość łączenie tematów
24.10] 15:38 zmien na lepszy model 15:39 pijawka Moze jest za bardzo zmeczony zeby Ci kwiatka przyniesc? ...he that is pleased with solitude must be either a wild beast or a god... 15:40 Convalia Nie no mowie poważnie, we wszystkim innym jest super, a wina, moim zdaniem, lezy po mojej stronie, bo czasem wydaje mi sie, tak jak napisałam, ze wszytsko moge, a on sie nauczyl, ze nie moge sie zle czuc i zastanawiam sie, jak to zmienic 15:41 tego się nie zmieni poprostu niektórzy tacy są, i na siłę nie zmienisz 15:43 zmęczona Żyj i daj żyć innym 15:47 hy5trvr ojeju...to nie udawaj. Pol;uz sie przed telewizorem i wmow sobie ze cie brzuch boli. Albo poprostu powiedz ze masz okres i sie zle czujesz

Gość Kazdy to nie ja
Ten typ tak ma. Wiem cos o tym bo sama jestem mistrzem uzalania sie nad soba :D Nie bierz tego na powaznie tylko wysluchuj w milczeniu :P

Gość elitess
aktulanie jets mu zle. A ze trwa to gługi czas to on mowi co czuje. I nie ma tak, bo nie miał tak, ma tak od pewnego czasu:) czasem deprsja to wlasnie takie rozbicie a czasem nic nie robienie to wlasnie czesciej kobieta niz facet, czuje ze zmeczyła sie, wlasnie ta biernoscia, nic nie robieniem, praca w domu rozleniwia, i powoduje frustracje;)