Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Jak brzmi słowo apodyktyczny w bezokoliczniku?

Polecane posty

ale \"apodyktyczny\" jest przymiotnikiem. bezokoliczniki tworzy sie od czasownikow...

Gość oj leonorka....
:-)

Gość 181083091783
Leonorcia, a wiesz co to jest bezokolicznik w ogóle?:O

Autorko, moczysz się w nocy? Obserwuję Ciebie od pewnego czasu i chętnie bym Ciebie przeanalizował na mojej kozetce

Ha ha ha :P A od kiedy mnie obserwujesz? Pamiętasz tą moją akcje z murzyńskim tyłkiem i penisem?

Poddaj się sile nauki, spocznij na mej kozetce i oddaj się w moje przewybitne analityczne ręce. Jesteś niezwykle ciekawym mateiałem badawczym.

Tak jak podejrzewałem; dewiacja seksualna w połaczeniu z perwersyjnością. I do tego klasyczny mechanizm przeniesienia! Na Totema! Musisz zostać moją pacjentką!

Gość tkm
leonora - ma świra na punkcie swoich rudych wlosów - to już nudne jest :-o zawsze i wszędzie musi podkreślić, ze jest ruda - NO I CO Z TEGO ???

Byc może manifestacja swej rudości jest powodowana u Leonory spazmatycznym pragnieniem indywidualizacji swego neurotycznego ego. Sprawia ona wrażenie ciężko znerwicowanej kobiety.

leonora Apodyktyczność w bezokoliczniku brzmi tak samo jak leonora w bezokoliczniku. A to powinnaś wiedzieć. :):):):):) Choć śmiem wątpić. :):):):):)