Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos strasznego

Czy zauwazyliscie....

Polecane posty

Gość cos strasznego

Czy zauwazyliscie ze w dzisiejszym swiecie coraz rzadziej widac prawdziwie kochajace sie pary. Mam wrazenie ze wiekszosc zwiazkow to takie zprzymusu by z kims byc, bo to juz ten wiek albo po rpostu z nudy. Ludzie sie wiaza choc tak na parwde nie sa ze soba szczesliwi, ponizaja sie w zwiakzu, zdradzaja,nudza soba. Coraz ciezej jest znalezc wspanialego faceta wlasciwie sorki cofam coraz gorzej jest sie dopasowac dod rugiego czlowieka tak aby bylo nam naprawde dobrze. co sie dzieje ze w dzisiejszych czsach coraz wiewcej jest ogloszen matrymonialnych nie tylko od osob starszych ale juz nawet od nastolatkow-przerazajace. ja sam zatracilkam wiare w t ze jeszcze kiedys uszczesliwie kogos i siebie ze znjde tego jedynego z ktorym nawet "nuda" bedzie fajna. napiszcie jezlei macie jakies spostrzezenia

Gość cos strasznego
ej to dla mnie istotne

Gość żałosne autorko
:O

Gość cos strasznego
dla slepych zalosne bedzie a pewno

Gość cos strasznego
nie mowie ze jest tak w 100% widac jeszcze szczesliwe pary ale jest ich niestety coraz mniej

hmm osobiscie wydaje mi sie ze to kwestia charakteru danej osoby.. znam paru ludzi ktorzy co chwila \"popadaja\" w nowe zwiazki kompletnie bez sensu byle z kims byc..dla mnie to dziwne jest ale na tego typu zachowania sklada sie wiele czynnikow i chyba nie mozna pwiedziec ze w dzisiejszych czasach jest gorzej..moze pod jakims wzgledem na pewno ludzie sa bardziej perfidni ale jednak wiekszosc z nas jest wciaz taka sama i wszyscy predzej czy pozniej daza do tego samego- zeby sie szczesliwie zakochac..a to ze komus nie wychodzi i potem widac na ulicy taka meczaca sie ze soba pare to juz jest wpisane w nasze zycie niestety:|

Gość zlosliwy czasem
tez tak mysle autorko

Gość hajnal
Masz rację...przykre to

Gość no coż
Każdy ma wyobrażenia o związku. Swoje wyobrażenie i podejmuje starania o realizację swojego wyobrażenia. A tu niespodzianka.... coś nie wychodzi, czasem rozczarowanie osobą... Bo: Związek się razem tworzy, tworzy dzień po dniu jeśli chce się, CHCE się być razam.

Gość no coż
nie jest to łatwe. Ale wspólne tworzenie związku umacnia go na tyle że jest on trwały. I tak naprawdę to do związku trzeba dorosnąć.