Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bumtralala

Mam wszystko w d****!!!!!! Kto się przyłącza?

Polecane posty

Tak jak w temacie,mam wszystko gdzieś!!!! Nie obchodzi mnie,że: 1)nie wyglądam jak rasowa modelka 2)ludzie są podli i egoistyczni 3)nie osiągnę rzeczy niemożliwych 4)na dworze jest zimno,szaro i ponuro 5)niedługo przejdę próbę własnej wytrzymałości (mam nadzieję,że pomyślnie) 6)moje ubrania w większości odbiegają od najlepszych/obecnych kanonów mody 7)nie stać mnie teraz na pewne rzeczy/przyjemności PO PROSTU DAM RADĘ BEZ TEGO!!!! P.S. Zakładam ten topik,by móc na niego wchodzić w dowolnej chwili i patrzeć na to, co naskrobałam... tak dla potrzymania własnej idei...

miło,że jest ktoś jeszcze,kto ma wszystko w głębokim poważaniu:) Jakbym się zastanowiła,to i większa lista by powstała. Mozę wspomożecie???

8. Mam w głebokim poważaniu, co teraz robi mój facet 9. mam gdzieś, co o mnie myślą. :)

10.nie interesi mnie co przyniesie nowy dzien 11.mam w .....zdanie innych na mój temat :P

Gość byłam w toalecie
juz nic nie mam w dupie :P fuj :O

Gość tem mam
w dupie facetow od dzis

Właśnie o to chodziło;) Zamierzam tu wielokrotnie zaglądać,by przeczytać wszystkie posty i utrwalać się w tym,że nie ma się co przejmować..powyższymi rzeczami.... ;) Tak 3mać! Pozdrawiam.

Gość 191
też mam wszystko w ...... ale czasem to się tak w ku.....am ze az mi sie wszystko gotuje, takie życie

Gość woooow
ja generalnie tez mam wszystko w dupie..a facetow to juz w ogole..niech sie dzieje co chce... W DUPIE TO MAM

Dopisuję do listy.......... Mam gdzieś,że ludzie dziwmnie na mnie patrzą i komentują moje zachowanie,bo: 1) jestem niska(ehhh, normalnie w tłumie się gubię) 2) przeklinam,jak mnie coś najdzie 3)chodzę do Kościoła jak mam taką potrzebę

Gość woooow
no i dobrze robisz kobieto;)

Gość onanaaaaaaaaaaaa
A ja mam gdzieś moje krzywe nogi i wystający brzuszek:P

Gość Janek z budowy.
mam w dupie ze sie wieszaja , bujaja , rodza , umieraja i wszystko i wszystkich mam w dupie.

Gość Ale mnie dzis dół złapał
Jestem z Wami:o

Gość kuli z armeni
A ja mam w dupie teściową

Gość kuli z armeni
w sumie to jest za wielka i tłusta ale olewam ją totalnie menda jedna

Gość looopatken
a ja mam w dupie, ze: - nie mam pracy- - nie wiem co teraz robi mój chłopak- - nie jestem modelką tylko dziewczyną o krągłościach Pozdrawiam wszystkich mających cos w DUPIE !!! ULŻYJMY SOBIE ;) ;)

O właśnie! Zapomniałam,że nie mam pracy... :P Co prawda studiuję i dostaję rentę rodzinną i trochę dorabiam sprzedażą kosmetyków,ale to jest jeden wielki h**... Więc mam gdzieś,że: 1) nie mam pracy 2) palę nałogowo,co zżera sporą część marnych dochodów 3) ZUS zrobił mnie w ciula i nie dał kasy za 1 miesiąc Część dalszą z pewnością dojdzie...

Gość dokładnie i różnie
Zaraz eksploduję,mam w du... dosłownie wszystko,dzisiaj szczególnie.

Gość dołączę sie
mam w .... to że mój syn narobil mi dzisiaj wstydu mam w .... to że mój mąż może stracić prace mam w ..... to co pomysla o mnie inni bo właśnie razem z lusterkiem otwieram browara

mam w d****, ze byla mojego faceta ma 3razy lepsze cialo ode mnie mam w d**** publiczna jak i prywatna sluzbe zdrowia mam w d****, ze on jest 350km ode mnie

Gość dokładnie i różnie
tak mnie wku....znajoma jeszcze ze szkoły,jej głupota aktualnie sięga zenitu,z wiekiem sie pogłębia,tez mam to w du...