Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bumtralala

Mam wszystko w d****!!!!!! Kto się przyłącza?

Polecane posty

Gość blebleee
do jutra,spadam i nie zatrzymujcie mnie bo wiecie gdzie to mam:) buziaki

Gość kitkaaaa
pomilczęsobie tu z Wami

Gość dołączę sie
Szyszunia to dla ciebie cały swiat o dupie gada wpadnij tylko do sąsiada każdy sobie zad obrabia chociaz na tym nie zarabia dupa wszedzie sie kreuje ktos ja czasem namaluje dupa teraz sie tez chwali ale mnie to wszystko wali

Gość dokładnie i różnie
cały dzisiejszy popaprany dzień mam w d...,idę do wanny sie wygrzać,bo mam masakryczny katar,ale go tez mam w d..

Gość dokładnie i różnie
trzymajcie sie wszystkie i wszyscy ci co maja wszystko w d...

To była na jakimś topiku,ale wklejam,bo jak nic pasuje do tematu: Dupa Dupę wynalazł uczony radziecki Wołow. Dlatego mówimy: \"dupa Wołowa\".Inni twierdzą, że dupę wynalazła Marynia. Ci z kolei rozmawiają o dupie Maryni. Dupa pełni ważną rolę w ruchu obrotowym. Wszystko kręci się wokół dupy. Dupa służy również do przekazywania zdecydowanych sygnałów niewerbalnych. Dobrze wymierzony, solidny kopniak w dupę jest wyrażeniem uczuć negatywnych wobec adresata takiego gestu. Dupie można również przekazać emocje pozytywne, np. całując kogoś w dupę. Dupa może spełniać też rolę lizaka. Szczęśliwie nie wszyscy są dupolizami. Uniwersalność dupy nie kończy się na tym, jest ona bowiem zadziwiająco skutecznym pojemnikiem: w dupie można mieć całe osoby, a nawet społeczności. Dupa służy nieraz jako etalon: wiele rzeczy jest do dupy, tym samym dupa spełnia rolę uniwersalnego wzorca porównawczego. W dupę (lub po dupie) można również dostać. Czynność ta umacnia więzi emocjonalne między rodzicamii dziećmi. Prócz tego, dupa spełnia rolę siedziska, powiadamy bowiem: \"siadaj na dupie\", często z dodatkiem poleceń uzupełniających, jak np. \" i siedź cicho\". Określenie \"dawać (dać) dupy\" funkcjonuje w dwóch znaczeniach: erotycznym i wartościującym, jednak \"ściągnąć kogoś z dupy\" tylko w tym pierwszym. Można również chronić swoją (lub czyjąś) dupę, co kolejny raz potwierdza ważność dupy w otaczającym nas świecie. \"Zabrać się do czegoś od dupy strony\" oznacza podejście niewłaściwe, od końca; dupa funkcjonuje tu jako synonim odwrotności. Dupa pełni również rolę uchwytu, można bowiem trzymać się czyjejś dupy. Określenie to nie oznacza braku równowagi, ale samodzielności.

Gość dokładnie i różnie
a ja mam w du.. to ,ze nie mam prysznica,i ze przepaliła sie chol..żarówka w łazience.

Gość dołączę sie
z całą skromnością.... DZIĘkI w naszym imieniu

dla dołacze się O dupie wiem wszystko i z kazdej znam strony bogatej czy biednej lub ogołoconej lecz nie znam ja takiej co zawsze i wszędzie na językach nie będzie czy mała czy duża czy cicha czy znana kazda jest kiedyś obgadana bo dupa to temat bo dupa to gratka i zapchaj jest dupa i dupa zakładka

Gość dokładnie i różnie
i jeszcze na koniec: mam w du...wszystkich ,którzy mnie dziś wkurzyli;),a najbardziej akwizytora,którego wyprowadziłam z równowagi;) i który pewnie tez ma mnie w d...

Gość kitkaaaa
i cos moze byc jak z psiej dupy trąbka..:o

Dobra, koniec tych pogaduszek Siadam do książek. Buziaki ogromne i pozdrowionka dla wszystkich, wszstko mających w d**** !!!!

i mam daleko w d...e ,że on poszedł spac do syna , ja tam spałam prawie tydzień , i mam w du...e że piję piwko a on sie na to nie godzi . i ,że nie śpi ze mną dzisiaj . mam to w dupie i to totalnie i zakręcone . niech wie huj jak to jest byc odrzuconym , w dupę mu niech pójdzie . zdrówko😘

Gość nauczycielkaaaaaaaaaaaaaaaa
w dupie mam uczniów swych ajeszcze bardziej innych nauczycieli zwlaszcza starych oblesnych satyrów

Dodaję do listy wrednych i nieuprzejmych sprzedawców!!!! Tfu..tfu...tfu... małpy jedne! Nie każdy kupujący jest potencjalnym złodziejem!

Gość nie..
a ja mam w dupie.. grozi mi szpital jesli nie zaczne dbac o zdrwoie ze mam depresje ktorej NIGDY nie wyjde ze nie pojde do pracy bo mam ja w dupie ze ....................... siedze sama i czuje jak..ktos madry powiedzial-jakby ktos zamnknal mnie w sloiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wooow
dzis tez mam wszystko w dupie.. jesu to juz choroba?;)