Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molla

nie obrzydzało was śmierdzace kupy dziecka, wycieranie d......???

Polecane posty

Gość molla

sorry za durne pytanie, ale mnie to cofa jak czuje taki przykry smród, jak dziecko zrobi kupe i trzeba na to patrzec i chyab najlepiej zatkac nos spinaczem do prania!!1 przeciez czasami zwymotowac mozna

Gość 11111111
im starsze dziecko tym bardziej mnie obrzydzało ale nie do tego stopnia żeby zwymiotować :D

Gość a fuj fujjjjjjjj
a nie obrzydza cie jak ssiesz facetowi penisa :O i w dodatku obcemu ? :O

Gość łatwa easy
dokładnie. i te kupy tak dziwnie smierdzą, moze to od tego pokarmu mlecznego? takie ostre smrody ze zrzygac się mozna, no ale cóz.trzeba mu to wytrzec.

ooo kasia c jak zwykle zabłysła jezykiem autorka tylko spytała, zawsze to spada na rodziców, ale my kobiety mamy wybór wcale nie musimy miec dzieci !!!! pytanie padło do kobiet ktore maja dzieci, co juz nie mozna zapytac?

lizanie penisa to co innego niz babranie sie w kupie , lubisz lizesz nie lubisz nie lizesz, zawsze masz wybór, no nie?

Gość 11111111
molla nie napisalas czy Cię cofa jak obce dziecko sie załatwi czy Twoje własne? bo to zupełnie co innego-ja obcego dzieciaka też bym nie podtarła i nie umyła

Gość wlasnie spozywam
tosty na sniadanie, obrzydzacie :(

Gość Hollywood star
Noworodki i niemowleta do 4, 5 mies. a moze nawet i dluzej nie produkuja brzydko pachnacych kup. Maja delikatny zapach i to wszystko. Ja nie wiem co ty za dzieci wachalas. Powiem wam, ze mnie np. straszyli pieluchami, a ja kocham przewijac moje malenstwo, bo ono tez to uwielbia. Usmiecha sie i macha nozkami.. a przewijanie trwa pol minuty i wystarczy jedna mokra chusteczka. Zreszta moje baby odkad skonczylo 2 mies. robi kupki raz na tydzien :-)

Gość kafisiaa
no.... tobie tez ktos pupke wycieral i pewnie tez kwiatkami nie pachniala.. jeszcze nie jedno przejdziesz- np jak dziecko starsze juz poprostu ciebie obrzyga