Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy....

Pomocy!! Wirus!!!

Polecane posty

Gość Pomocy....

Może ktos mi pomoże. Mam darmowy pr antywirusowy AVG Po włączeniu kompa pojawiło mi się czerwone okno że wirus ale wszystko po angielsku a ja nie znam ang., zrozumiałam tylko napis wirus. Nie wiedziałam gdzie kliknąć i zamknęłam, przeskanowałam komputer ale nic nie wykrył. Nie wiem czy ten wirus został juz usunięty i tylko pojawiła się taka wiad??????????????? Czy jeszcze jest????????????????? Może ktoś wie??????????????????????? Będę wdzięczna za pomoc

Wlacz komputer w trybie awaryjnym (jak masz XP to F8 podczas uruchamiania, jak 98 to F4) i przeskanuj jeszcze raz. Jak Ci wykryje to wejdz tam gdzie wirus siedzi i wywal recznie najlepiej, bo antyviry czasem sie boja wywalac z Windowsow ;)

Gość Pomocy....
Nigdy nie wchodziłam w tryb awaryjny. Jak to wygląda wszystko tak samo jak normalnie, jak później wyjśc z tego trybu????????????/

Gość Pomocy....
Bedę wdzięczna za pomoc

Gość Pomocy....
ślicznie dziękuję, spróbuję :)

Gość Pomocy....
Mam xp Nacisnęłam i uruchomił się normalnie nigdzie nie piszę że to awaryjny Nie znam się nia tym :(

Gość Pomocy....
zaraz po odpaleniu nacisnąć czy trochę później, ma to znaczenie??

Gość Pomocy....
dzięki spróbuje

najleiej jak zara gdy uruchomisz kompa nacikaj F8 i na pewno ci w tryb awaryjny zaskoczy.wystarczy troche pomyslec...

Gość Pomocy....
udało się, przeskanowałam, nic nie wykrył

Gość Pomocy....
po przeskanowaniu pojawiła się inf. że nie ma wirusa ale w oknie, które pokazuje się później w oknie status pojawiło się dwa razy error nie wiem co to znaczy

w google wpisz, bo nie pamietam dokladnie nazwy strony ;) Skoro nie wiesz co to to pewnie nie masz instalki... Tam bedzie wszystko napisane. Czasem zapuszczam - fajny jest :) A w ogole to szkoda, ze nie zapisalas sobie nazwy tego wirucha jak Ci wyskoczylo... I lokalizacji ;) Czasem warto sobie poczytac w sieciuni o tym z czym sie walczy ;)

Gość Pomocy....
to trzeba instalować?

Gość Pomocy....
dzięki za pomoc :)

a po 2 zrezygnuj z tego programu AVG bo jest do dupy i nieksuteczny tylko sobie wgraj antywirusa z prawdziwego zdarzenia mks vira, nortona 2006 czy Kasperskyego