Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weronika zlota

KREM NA NOC IWOSTIN-PURRITIN-WASZE OPINIE PO UZYCIU

Polecane posty

Wlasnie wyprobowalam 1 noc ten krem na wojej twarzy i ogolnie jestem zadowolona ,mam jednaj zastrzezenia co do zapachu oraz wysuszalnosci tego kremu.Jak wy oceniacie ten krem?????

Gość ja tez byłam zadowolona
chociaz zapach faktycznie jakis taki dziwny, ale mozna sie przyzwyczaic

a nie szczypie cie skora i czy pozniej nie luszczy bo ja stosuje go od wczoraj ale narazie jest ok-wczesniej na noc uzywalam zwyklego dave nawilzajacego tylko ze po nim to jeszcze bardziej mialam tlusta cere

jezeli o mnie chodzi nie zauwazylam zadnych negatywnych skutkow ubocznych, nic mnie nie szczypalo ani mi sie skora nie luszczyla co w moim przypadku jest dosc niespotykane

jest jeszcze taki zel punktowy na pryszcze moze tez kupie ,bo zel do mycia twarzy to mam la roche-posay effaclar i on jest super wlasnie brakowalo mi tylko odpowiedniego kremu na noc-chodzi mi o to ze ten krem zbyt mi nie wysuszyl cery jak pergamin

zelu punktowego nie mialam ale mialam zel do mycia twarzy i byl ok. skure tez mam strasznie wrazliwa na wszystko ale iwostin dawal rade

ja tez bylam zadowolona, taki delikatny krem nawilzajacy, a zapach olejku herbacianego wrecz uwielbiam, tak fajnie odswieza:) ale jakos na tradzik nie zadzial, do nawilzenia jest ok:)

wiesz w sumie to ja nie mam wiekszych klopotow z tradzikiem no moze przed okresem to troche sie pojawia-dzis jak wstalam to koloryt skory po tym kremie byl bardzo ladny bez przebarwien ale wwlasnie taki dyskomfort suchosci skory chociaz w dotyku nie byla sucha-ale fajnie ze mamy takie dobre polskie produkty

tez tak uwazam nasze kosmetyki sa calkim ok a i cena przystepna