Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Jadzia Wam doradzi

Wasze zabiegi relaksacyjne domowe sposoby

Polecane posty

Dobra ksiażka, wygodny fotel ciepła herbatka i jakas zapachowa świeczka :) to jest mój sposób na relaks :)

Lub dla odmiany jak przychodziłam zrypana po pracy to po prostu ćwiczyłam, od razu chęc do życia mi wracała, i czułam się na prawde świetnie :D

Kąpiel z dodatkiem mleka, świeczki, spokojna muzyka np.Sade:) czasem urządzam cały dzień relaksacji od samego rana się wyciszam, czytam książki, sluchm muzyki, nakładam maseczke z kremu bambino;) zmywam lakier do panokci i nic nie robię...izoluje się od swiata na eden dzien- a spać idę już o 21:) Pije ziołowe herbatki i usypiam:)

maseczka z bambino hmmm ??? A na co ta maseczka i jak ją przygotowujesz??? Jeśli mozna wiedzieć :) dzieki

Gość nie cierpię sukienek w grochy
jakiś facet? buaaaaaaaaaahahaha bylejakiś haaaaaaaaaaa

Gość nie cierpię sukienek w grochy
moj sposób:podelwanie kwiatów

gagatka- nakładam krem bambino na twarz (grubą warstwe:) Nakładam podczas kąpieli, potem wycieram nadmiar kremu cchusteczką i zaskórniki kołó noska mi znikają;) Poza tm nawilżam twarz bez użycia super kremów;)

Cześć uważa że kąpiel może być czymś bardzo relaksacyjnym ale także zdrowym . Polecam kąpiele w chlorku magnezu jest to kąpiel która wzmocni nasze włosy i poprawi stan skóry !. Sposób przygotowania takiej kąpieli znajdziecie tutaj http://techlandlab.pl/chlorek-magnezu-cudowny-mineral-zastosowanie/ a sam chlorekmagnezumożecie kupić w tym sklepie sam siętutaj w niego zaopatruję http://techlandlab.pl/sklep/chlorek-magnezu-farmaceutyczny/