Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia30

Kraków-dobry ginekolog

Polecane posty

Gość candy123
polecam doktora Wojciecha Peszka-z promedisu- baardzo sympatyczny i wyluzowany :) natomiast kobieta z przychodni na szwedziej Marszalek_Fuch, ze tak powiem, stara..trąba!!!!!! wyszlam od niej zaplakana bo byla tak niemila!!! stanowczo odradzam jesli nie chcecie miec potem problemow na tle seksualnym..po wizycie u niej czulam sie jakby mnie ktos zgwalcil:/

Gość gwsd
Potwierdzam! Dr Chałupczak to naprawdę świetny specjalista!!!!! Ponadto życzliwy, ciepły człowiek... Odpowie na każde nurtujące pytanie z niewiarygodną cierpliwością i wyrozumiałością! Na wizycie u niego czułam się jak na wykładzie, spędziłam tam chyba godzinę, każdą pacjentkę traktuje wyjątkowo i poświęca jej tyle czasu ile potrzeba pomimo tego że na korytarzu czeka długa kolejka pacjentek. polecam również dr Romanka z MSWiA:)

Polecam pania ginekolog Anne Spaczynska. Jezeli chcesz do niej namiary to znajdziesz mnie na topiku \"mamy z Krakowa i okolic\"

Pan Wojciech Peszek tez jest swietnym specjalista. Jego poznalam w polskiej klinice w Irlandi, mieszkam tu na stale.

Gość ILONA 18
ja szukam dobrego ginekologa w krakowie ale z NFZ...znacie moze???tylko chodzi mi o recepty na tabsy.

Gość zaq12wsx
Dr Romanek z MSWiA przyjmuje w szpitalu we wtorku po 13

Gość aga1987
Ile kosztuje wizyta u doktora Chałupczaka ?

a ja bylam raz u dr oplawskiego i dowiedzialam sie ze moja ciaza jest martwa i pozamaciczna a 9 miesiecy później urodzila sie Mania :) Nie polecam tez dr Kosiby bo choc dobra z niej lekarka to jej sie chyba pieniazki na mózg rzucily i traktuje ludzi jak smieci. Chodze teraz do dr Drzewickiego i narazie jestem zadowolona :)

polecam dr.Rokickiego przyjmuje na Galla w przychodni -super lekarz po prostu ludzki!

Gość zaq12wsx
pierwszawizyta z USG u dra Chałupczaka 120zł kolejne z USG 70zł.

Gość nelinka
czy ktos mozew,gdzie oprocz medicovera przyjmuje dr franczak,bo stamtad oszedl a ja go pilnie poszukuje

Gość sly
Pap pytanie o przychodnię na Siemiradzkiego - czy możecie mi ją polecić? i dr Wójcika - mam mieć u Niego pierwsze badanie w ciąży, tylko sama nie wiem jaki on jest. Proszę o jakieś komentarze:)

jakbys ogladala kilka lat temu taki program o rodzących kobietach na Siemiradzkiego, \"Pierwszy krzyk\", to bys sie tam naogladala dr Wojcika.

kurde no a ten pierwszy krzyk to bylo o siemieradzkiego? ja ogladalam a nawet niewiedzialam.

Gość Aisha-krk
Witam, Czy ktoś może przekazać opinię na temat dr Aleksandra Kubatego? Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie obene i przyszłe mamy:)

Gość bobooooooooo
polecam dra Kusia. Przyjmuje na Mieszczańskiej

Gość agivp
polecam dr. Wojciecha Peszko przyjmuje w Promedisie na UL. Wadowickiej swietny lekarz- chodzilam do niego jak łapałam jakieś infekcje a teraz jestem w ciąży i wybralam go na lekarza prowadzącego

Gość tak a propos
Franczak teraz przyjmuje na Al. Pokoju 2a (Scanmed i NFZ), wiem bo wlasnie mam u nie go pierwsza wizyte :< z 4mc, a czy komus jest moze znajome nazwiska dr Marek Malec???

Gość Manissan
Ja chodzę do dr Franczaka do jego prywatnego gabinetu w Centrum Medycznym Med-All przy ul. Budziszyńskiej 1, tel. (012) 641-02-21, (012) 641-04-54. Polecam tego lekarza. Bardzo dobrze diagnozuje, zwraca uwagę na każde zagrożenie, dba o najmniejsze szczegóły, ale nie naciąga na niepotrzebne badania. Wizyta kosztuje 70 zł (kobiety w ciąży 60 zł). W swoim gabinecie ma nowoczesny aparat do USG (doppler) i potrafi bardzo dokładnie odczytywac wszystkie informacje. USG kosztuje 70 zł. Jestem teraz na tydzień przed porodem i wiem, że przy następnej ciąży również będę chodzic do tego lekarza, gdyż przez te 9 miesięcy nabrałam do niego całkowitego zaufania. P.S. Dla mnie niezwykle istotne jest podejście do pacjentki oraz rzetelna informacja. Lekarz informuje mnie podczas badania o każdej czynności, którą wykonuje i będzie wykonywał. Odpowiada na każde nawet najbardziej "głupie" pytanie. Jeśli dla Was także jest to wszystko istotne - polecam :)

Gość margo79
Zdecydowanie odradzam pania Spaczyńską z Siemiradzkiego, zwłaszcza do prowadzenia ciąży, gdyz często traktuje ludzi jak intruzów, mnie odesłała z bólem brzucha do domu, a byłam wtedy w zagrożonej ciąży

Gość kasiek22m
Dr urszulę Sędzimir polecam gorąco prowadziła moją pierwszą ciążę i z drugą też się do niej wybieram. Bardzo miła delikatna i wyrozumiała i żadnych tekstów w stylu "co zaszło się co? wpadeczka była? a teraz będzie wyjść musiało!" tam nie usłyszycie

Pani doktor Kosiba prowadzi moją ciąże, ale nie jestem z niej zadowolona. Jest oschła i nie budzi mojego zaufania. Nie polecam jej. Nie chce jej się odpowiadać na moje pytania i często mnie zbywa. Miewa humorki, ale przyjmując prywatnie jest odrobinę milsza dla pacjenta. Chodzę do niej państwowo na Batorego i prywatnie na usg na Wrocławską i Mazowiecką. Jestem teraz na etapie poszukiwania innego lekarza. Szczerze odradzam. Szkoda zdrowia i nerwów.

Ja polecam dokotor Marek Kmieć -przyjmuje u siebie prywatnie na os. Oświecenia jak również w szpitalu Żermoskiego , świetny specjalista, prowadziłam ciąże u Niego -Jestem bardzo zadowolona

Ja polecam dokotor Marek Kmieć -przyjmuje u siebie prywatnie na os. Oświecenia jak również w szpitalu Żermoskiego , świetny specjalista, prowadziłam ciąże u Niego -Jestem bardzo zadowolona

Ja w zasadzie tez wreszcie mogę kogoś polecić (bo do tej pory to tylko mogłam odradzać). Tak wiec polecam panią doktor Marzenę Kulę. Przyjmuje w przychodni Corvita na ul Kościuszki. w środy od godziny 14 do 18 (nieraz 20).

Gość festuszka09
Powracając do tematu,ja z czystym sumieniem mogę polecic dr Jerzego Jakubowicza http://www.neomed.pl/ Polecam,bo to sparwdzony i naprawde dobry specjalista.

Gość kamilka_kkio
Sama słyszałam wiele dobrych opinii o tym lekarzu, wiec rzeczywiscie jesli szukacie dobrego specjalisty w Krakowie to mysle ze spokojnie mozecie sie do niego wybrac.

Gość petronnnelka
Ile teraz kosztuje taka wizyta i czy mozna od razu na pierwszej wizycie mieć wykonane USG ?

Gość boguszka_kk
Z tego co pamietam to pierwsza wizyta z kompleksowym badaniem ginekologicznym i piersi to koszt 150zł. W tym jest cytologia i USG ginekologiczne i piersi oraz ustalenie dalszego postępowania. Nastepne wizyty to 100zł -ja tyle własnie płace.