Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tysia88

Harmonet i dziwne uczucie

Polecane posty

Witam was :) Ja mam ytanie do kobiet które używają/używały Harmonet. Ja zaczęłam własnie moje pierwsze opakowanie. Pierwszy raz łykam pigułki antykoncepcyjne. No i z moim samopoczuciem jest tragicznie :/ Czuje sie jakbym bez przerwy miała ZNP, jestem płaczliwa strasznie, przejmuje sie wszystkim itd . Czy wy tez tak miałscie ?? A może to tylko na początku a później wszytsko wróci do normy ?? z góry dziekuje za odpowiedzi :) :*

Gość jhasdh
nie wiem, jak jest u ciebie. ja bralam harmonet przez ponad 3 lata i nabawilam sie depresji... oprocz tego riozregulowalam sobie niezle cykl.... poza tym mam inne problemy z tegoi tytulu, z ktorymi do dzis porzadku nie moge zrobic... :( nie moge sobie wybaczyc, ze bylam taka glupia i zarlam te pigulki...

Gość Dominique25
Ja brałam Harmonet przez ponad rok. W pierwszym miesiącu nie czułam sie po nim najlepiej. Miałam mdłści dlatego zaczęłąm brać go zamiast rano to wieczorem ( tuż przed snem ) i problem zniknął. Poza tym zmniejszyła mi sie ochota na seks, ale to częsty objaw uboczny tabletek antykoncepcyjnych.

Gość hhhhhhhhh
ja wlasnie skonczylam pierwsze opakowanie,narazie czuje sie ok,zadnych efektow ubocznych ale przeciez kazdy reaguje inaczej,jesli zle sie czujesz idz do lekarza moze zmiana tabletek pomoze.

brałam to swiństwo do dzis nie moge sie pozbierac :depresja rozwalone hormony a szwagierka brała to przez 3l i nie mogła zajsc mimo starania sie przez 2l a jak zaszła to poroniła podobno nie bedzie mogła donosic ginekolog powiedział ze to skuttki uboczne tych tabletek