Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania250218

piersi po ciąży i karmieniu???

Polecane posty

Gość ania250218

jak ujedrnic piersi po ciazy i karmieniu???? błagam pomóżcie bo nic nie pomaga ?/jakie kremy lub cwiczenia??

skieruj prysznic na piersi podczas kapieli i na przemian ciepla i zimna woda .tak co pare sekund.wiem ze to masochizm ale naprawde sa rezultaty.no nie odrazu ale juz po 2 ,3 tyg. metoda sprawdzona polecam.

dodaj jeszcze jakikolwiek krem ujedraniajacy albo pozadnie nawilzajacy, nada sie oliwka dzieci nawet. do tego pompki przy scianie i cwiczenia z buletkami wody 1,5 litra. albo hantelki. wprawdzie piersi sie nie ujedrnia ale miesnie beda lepiej trzymalu biust. do tego stanik korygujacy. nigdy nie rodzilam ale mam duzy biust i wiem o co ci chodzi. za miesiac beda pierwsze efekty. jak radzial przedmowczyni - zimne natryski. straszne ale warto.

Gość ania250218
DZIEKI DZIEWCZYNY:) ALE TE NATRYSKI TO FAKTYCZNIE MASOCHIZM:( AZ SIE BOJE

Gość ania250218
a jakich kremow uzywalyscie???

Najważniejszy to dobry krem stosowany bardzo regularnie. Krem jest nawilżający i regenerujący. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.