Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnMIho

ile płacicie za cytologię

Polecane posty

Gość AnnMIho

hej chcialabym sie dowiedziec ile placicie za cytologie i za wizyte do lekarza. na NFZ nie chodze bo podejscie do pocjetow, straszne kolejki i sprzet w gabinecie mi sie nie podoba :) zwlaszcza prosze o wypowiedzi kobitek z Łodzi :)

ja oologie statnio robilam cytologie u prywaciarza i jak pobral wymaz to powiedzial standardowo 50zl za wizyte... ale ciekawe czy cos \"zaspiewa\" jeszcze przy odbiorze wyniku (?) Mam nadzieje, ze nie... moze ktos inny sie orientuje...(?)

ja za cytologie nic nie płaciłam,lecze się u państwowego lekarza,na książeczkę,cytologia jest bezpłatna,pobierana podczas badania ogólnego,chyba ze pacjentka sama chce sie sprawdzic to płaci,ale ile to nie wiem,ja rozmawiałam z moja panią ginekolog i ona powiedziała że za pół roku mam jej przypomniec żeby powtórzyła badanie,także ja nic nie płaciłam:)

Gość ziomalka111
ja robilam cytologie za darmo w panstwowej przychodni i raz prywatnie za 20 zl

Dokładnie i różnie --> ale dużo! Ja płacę 60 zł za wizytę, w tym jest USG, i 20 zł za cytologię, jeśli jest czas jej wykonania. MegiMegi --> u mnie nie ma mowy, żeby wymaz potraktować jak standardową wizytę. Gdyby wynik wyszedł źle - konsultację mam za darmo, podobnie, gdy trzeba zmienić tabletki. Oczywiście wypisanie recepty jest za darmo, tylko zgłaszam w rejestracji, że potrzebuję. Ale czy ten lekarz-prywaciarz, to ten konował, o którym pisałaś w innym wątku?

u dr.Szalczynskiego na Widzewie ok 120zł ale w tym jest wizyta,usg i cytologia. Ostatnio w Dermedzie na Piotrkowskiej robili cytologie za darmo gdy szło sie na wizyte:) Pozdrawiam Polecam tez Renome na szterlinga-miła i fachowa obsługa ale cen nie znam:)

Gość tak...........
70 zł. ( badanie, usg., cytologia )