Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ze mnie egoistka

taka ze mnie egoistka!!!!!!!!!!

Polecane posty

że chcę, żeby mąż okazywał mi uczucia, że chcę, żeby kochał dotykać moich włosów, chcę żeby tesknił, żebym była najważniesza, żeby przytulił mnie i pocałował, żeby kochał to co ja, żeby mnie rozumiał, żebym mogła mu ufać, żeby przestał mnie ranić, żeby przestał być chamem, żeby mówił mi że jestem najpiękniejsza, żeby napisał na gronie, że mnie kocha i umiescił tak naszą fotkę, żeby dzielił ze mną wszystko co dobre i złe, żeby dbał o siebie dla mnie, żeby myslał o naszej przyszłosci, żeby mu zalezało na drobiazgach które dotyczą nas dwojga, żeby kupil mi czekolade, żeby ugotował choc raz cos dla mnie... tak jestem egoistką, bo chce tego dla siebie! chce! możecie mnie wyklnąć!

nie, jestem egoistką to pewne! za duzo oczekuję a sama jestem suką

juz nie umiem

dlatego niech mnie wszyscy wyklną!

bo chcę tego wszystkiego co napisałam wyzej

ale to co napisałaś nie oznacza ,że jesteś wredną suką ! napisz co ty mu dajesz od siebie ! wtedy rozstrzygniemy:)

juz mu nic nie daje, mam to w dupie co on czuje.

nie mam po co gadac z nim. Juz miliony razy mowilam

te nie przesadzaj :(coś musisz ,że jest z tobą i andal ci tak nadskakujęe ( i nie wierzę ,że to tylko o dupę chodzi)

Gość ojojojojoj
ja tez tego chce !!!!!!!!!!!!!!!!!! i mam od narzeczonego !:( a chce od kogos innego od jebanego kochanka ktory leci w sobie ze mna w bambuko!!!!!!!!!!!!!!!!!11 w pizdu:(

pewnie mnie kocha, ale ja oczekuje troche wiecej niz on mi daje. a ja mam dosyc czekania az on sie zmieni. Nic nie bede robic! najwyzej sie rozstaniemy, wole byc sama i nie raniona

ehhh wydaje mi sie ,ze troszke przesadzasz.moze po prostu masz dzis zly dzien i tylko tak Ci sie wydaje

nie, dziś przelała sie miarka, wybuchłam

Ale co sie stalo??? a moze Wy potrzebujecie odpoczac od siebie ,aby nbrac jakiegos dystansu

nic sie nie stało... po prostu dzis zrozumiałam że była głupia i naiwna. a milosc nie istnieje!

egoistka ? nie podałas nam przyczyny twojego rozgoryczenia tego wieczoru !!! co sie stało . i co się działo przez ostatni czas w waszym związku ? pisz mała , po to tu weszłaś :)

Gość ojojojojoj
AnnaM. chce go rzucic ale nie moge :( jeden telefon a ja juz cala w skowronkach:( jak dzwoni ten moj przyszly niedoszly maz to sie nie ciese a ao tamtym non stop mysle ciezkie to jes st:(

juz dłużej nie moge... nie umiem zrozumieć dlaczego on jest taki obojętny! twierdzi że nie umiałby beze mnie życ, a nie potrafi okazac mi zadnych uczuc. Mysli ze jak powie kocham, to ja juz bede zaspokojona, ja chce wiecej! WIECEJ! a on tylko mi zarzuca, że ja tez nie okazuje mu uczuc... Bo jak moge po tym wszystkim? po tych kłamstwach, ranach które mi zadał? kochałam, biegalam za nim, pisałam listy milosne, wiersze na dobranoc, robilam romatyczne kolacje... A on nic. Czekałam tyle lat, tyle sie wypłakałam i nic... milosc nie istnieje

ojojojo tez kiedys bylam taka ze na kazdy tel maijego chlopaka \"lecialam\" do Niego,bylam bez ambicji:( rzucil mnie (potem zalowal) ale dobrze sie stalo ,bo poznalam mojego obecnego meza i jestem najszczesliwsza.Milosc istnieje tylko sobie trzeba odpowiedziec na pytanie czym jest milosc dla CIbie??

juz niczym nie jest dla mnie milosc. Mam dość! albo sie to skonczy, albo ja sie skoncze

miłość ISTNIEJE .Aletylko w WYDANIU CIELESNYMM DLA FACETÓW. jestem po ślubie 8 lat . dla mnie to jest oczywiste:( dla nas miłość jest i nie ma o czym gadać , po prostu kochasz albo nie:(

hmmm wlasnie kochasz ,albo nie,ale sa wyjatki i ja wierze ,ze miedzy nami zawsze bedzie ok i bedzie milosc ,musze w to wierzyc,bo inaczej dolujac sie zniszcze sama siebie

to jest chemia, która osacza na pewnien czas nie ma milosci

taka ze mnie egoistka... pamieteaj,ze zaden czlowiek nie jest wart ,zby przez Niego cierpiec.hmm a ile jestes razem juz??