Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

seks z kobieta o 20 lat starsza

Polecane posty

Gość gość
Może szukasz w nieodpowiednim miejscu,po prostu.

Gość gość
Hej,ja również jestem z Kujaw. Chętnie bym cie przeleciał mała

Gość Mily Zolnierz 25
Hej, zapraszam serdecznie chętną na realne zapoznanie, miłą, dojrzałą Panią;) Milutki, wesoły, kulturalny, wysoki- ja:) żołnierzyk;);)

Hej, zapraszam serdecznie chętną na realne zapoznanie, miłą, dojrzałą Panią;) Milutki, wesoły, kulturalny, wysoki- ja:) żołnierzyk;);)

Gość gość
Pobzykalabym się z takim chętnym młodym,ale za daleko mam do Ciebie.

Gość gość17latek
Gość 14:34 a skąd jesteś?

Gość gość
Z Tucholi

Jakoś mało chętnych kobiet.Z tego co widzę to młodym mężczyznom brakuje finezji w rozmowie i oddziaływania na różnych płaszczyznach tematycznych:) Zmierzają prosto do celu a to nie tędy droga.

Gość gość
lubisz tylko starsze

Gość gość
ja z konina, moge dojechac. napisz na arek007007@vip.onet.pl

Gość gość
Arek ,a nie z wa-wy???

Gość gość
ja z sepolna krajenskiego

Gość On_21
Ja jestem z okolic Tucholi. Mam 21 lat. Napisz jeśli masz ochotę na seks z młodym chłopakiem.

Gość gość
Dzięki,ale 21 lat,stanowczo zbyt młody wiek, jak dla mnie.

Gość nie śpię
Masz 21 lat ? a ja 41 mąż spi a ja mam mokrą pizdę.Wiele bym dała za młodego byczka.Bo mój staruszek to wie jak i co ale tylko raz.A ja teraz jestem tak napalona że ręka sama mi do psitki leci a między nogami mam goraco pulsujące

Gość nie śpię
Potrzebuje mokrego języka na szyi,i twardego kutasa najpierw piździe a potem w ustach.

Gość gość
cetny na starsza. 23 latek mega ****nko ;) zapraszam starsze panie mw3go@wp.pl

Gość gość
Mam 45 lat,tez jestem "starsza panią"????hehe

Gość starszy wkuuuuwiony
Moja żona w podobnym wieku jak ty zaczęła się puszczać z gachem kilkanaście lat młodszym od niej :(

Gość gość
Ale chyba jakaś przyczyna musiała być,prawda?czy tak'bez niczego?

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Mam na imię Magda, moje fotki są tutaj: http://sex-rozmowy.pl/magda_sex_telefon.html . Jestem samotną 24 latką, lubię porozmawiać przez telefon i pomasować moją ogoloną cipkę. Jeśli masz ochotę na rozmowę ze mną lub spotkanie to zadzwoń, dorabiam sobie seks telefonami i szukam partnera, który byłby w stanie bzykać mnie parę dni pod rząd.

Gość gość
Ma ktoś ochotę na przygode z laseczką zza wschodniej granicy? Jestem gorąca Nadia tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://zboczone.co.pl/ Zadzwoń i poznajmy się:)

Gość gość
Jak byłem kawalerem milem okazję być na weselu u kuzynki ,facet tak się napił że żona jego poprosiła mnie abym pomógł jej go przetransportować do stodoły gdzie na klepisku były rozłożone posłania dla zmęczonych . Po zabraniu papierosów i zapałek pomogłem starszej o 20 lat kobitce ,będąc już w środku stodoły tak nieszczęśliwie a może szczęśliwie wszyscy upadliśmy pijany gość od razu zaczął spać a ja przez przypadek wpadłem na małżonkę gościa i wykorzystałem moment pocałowałem ją w usta z wzajemnością nigdy nie pomyślałem za traki niewinny pocałunek może skończyć się wspaniałym seksem , byłem tak napalony a zarazem spięty że po kilku *****ch skończyłem .Po powrocie na salę po 30 minutach bylem gotowy poprosiłem ją do tańca i zaproponowałem ze może jeszcze raz a będzie dłużej i tak jeszcze było trzy razy za każdym razem dłużej i lepiej był to mój chrzest bojowy

Gość gość
Za młodzieńczych lat miałem takie fantazje, byłem ślepo przekonany ze starsze panie są gorące i japalone i oczywiście postanowiłem spełnić owe fantazje : 1. Prostytutka starsza o 26 lat, ja miałem wtedy 22. Sex mechaniczny, bardzo słaby i ogólnie określając beznadziejny 2. Przypadek w/w uznałem poprostu za niewypał, sadzać iż każda pani lekkich obyczajów tak traktuje klienta, a wiec postanowiłem szukać dalej i w wieku 28 lat poznałem o 17 lat starsza kierowniczkę sklepy Bytom w Zabrzu, była zadbana, milfowata, taka mamuśka z filmów dla dorosłych i nawiazalismy grubsza znajomość, która polegała na wspólnych kawkach i słuchaniu jej opowieści jaka ona to nie jest ładna, kto jej dziś komplement powiedział, kto ja ocenił na dwadzieścia kilka lat itp itd. Żenada jednym słowem. Do rzeczy sex porażka, grubsze fantazje i szaleństwa wykluczony, klasyk w wydaniu okrojonym i straszna suchość pochwy. 3. Postanowiłem spróbować jeszcze raz i w wieku 33 lat poznałem o 15 lat starsza panią księgowa, znajomość skończyła się po 4 miesiącach, z czego sex był 2 razy, i to w katastroficznym wydaniu, podobnie jak wyżej, słuchać pochwy tzn Sahara. Wiec wyciągnąłem wnioski obecnie mam 35 lat, moja partnerka jest dwa lata młodsza, cieszymy się życiem i sexem w każdym wydaniu, oczywiście tylko we dwoje

Gość elżbietar
Jeśli chcecie mieć dobre fantazje w łóżku to kupcie to co ja. Dildo ze sklepu erotycznego www.intymnosc24.pl Pierwszy raz użyłam i byłam wniebowzięta!