Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

Witam :) Patyczak wszystko oki? zawsze od rana skroblas do nas cos milego a teraz milczysz,martwie sie, dzis ja zaprosze na kawke. Marketo jak tam po przeswietleniu,mam nadzieje że wszystko dobrze. Izabelinko odezwij sie czasami. Hajdus 🌼

Melduję się :) Spędzałam tak uroczy i romantyczny weekend,że nawet zapomniałam ,że kafe istnieje ;) Ale już wróciłam na ziemię i jestem :) witam :)

🖐️ Dzis pospalam sobie ciut wiecej ale tylko dlatego ze syn sie rozchorowal:-( rano do lekarza i okazalo sie ze cale gardlo zawalone ropa😠wiec czeka nas siedzenie w domu i nadrabianie zaleglosci szkolnych. Izabellinka obstawiam,ze to jakies meskie towarzystwo ;-) wprowadzilo Cie w ten stan. Lece robic obiadek:-)

Dzien dobry dziewczyny:) Widze ,ze dostałam tu kwiatuszka od Sips...kochana dziewczyna ,nawet po sasiedzku o mnie pomyslałaś:) Zaparzyłam kawkę u siebie ...więc przyniosłam i tu ;) Zycze zdrówka dla chorego synka....znam to ,moje dziecko kiedys wiecznie chorowało na gardło,do tego wysoka goraczka...koszmar

Hajduś-moje dziecie jesli choruje to tylko na gardlo,inne choroby sie go nie imaja.Dwa lata temu wyladowalismy z powodu gardla w szpitalu,temperatura siegala zenitu i niczym nie mozna bylo jej zbic,pielegniarki okladaly go lodem...jak sobie przypomne .... Gdzie mamy wpasc z kawka i ciasteczkiem,podaj namiary:-) Dla wszystkich 🌻 👄

🖐️ Ta kawe to tak sama mam pic?Nie pozostaje mi nic innego jak lustro :-P Gdzie sie podziewacie goładeczki:-) Izabellinka 🌻 Marketa 🌻 Sips 🌻 hajduś 🌻

Patyczak prosze nie pij do lustra ;) ja rozumie że deszcz ze samotnosc ale my tu jestesmy wiec lustro pozostaw sobie do innych celów :D miałam dzis ochote wybrac sie na rynek,poszperac,kupic cos na poprawe humorku ale niestety pada od samego rana a wczorajsze słoneczko to tylko wspomnienie.....

Marketo tak mi przykro,nawet nie wiem jak Cie pocieszyc,jestem z Toba myślami,trzymaj sie.... oczywiscie na drzewko klikam codziennie tak jak obiecałam

🖐️ Pada,pada pada :-( 😭 mam nadzieje ,ze na Wszystkich Swietych bedzie znosna pogoda. Marketo z kregoslupem nie ma zartow,takze lepiej chyba przetrwac ten obled z lekarzami,tez nie lubie takich przyjemnosci ale jak trzeba to trzeba.A swoja droga przypomnialas mi ze musze dzwonic w sprawie wyniku z cytologii.

Witaski:-) Ale pogoda przygnebiajaca:-( nie wiem jak sie przyzwyczaje do tego,ze wieczory beda teraz takie dłuuuugie.Jesli bylo by cieplo to co innego ale jak bedzie zimno,mokro i ponuro to najchetniej przenioslabym sie do Australii. Uff dobrze ,ze jutro juz piatek:-) Marketo jak sie czujesz?🌻

Marketo nigdzie sie nie przenioslam na forum \"chetni do pogadania....\" pisze juz od dawna,ale wcale mi to nie pszeszkadza pisac i na tym forum,trzeba jakoś spozytkowac ten wolny czas,a takie wirtualne ploteczki poprawiają humorek :) Patyczak,niestety na najblizsze dni zapowiadają deszcz,ale nie uciekaj nam z tego powodu do innego kraju ;) dziewczyny czy pamietacie że w najbliższą sobote jest zmiana czasu na zimowy?

Dzien dobry:-) Wczoraj postanowilam ze dzis nie wstaje wczesnie tylko spie dluzej,jakos ostatnio zmeczona bylam i chyba potrzebna mi jest regeneracja.Syn dostaje antybiotyk o 1 w nocy wiec mam takie pokichane to spanie :-) Sips z tym czasem to sie cieczy tylko mooj maz ktory w niedziele jezdzi na gielde i wstaje o 4 wiec juz sie nie moze doczekac tego dluzszego spania Za tydzien juz Wszystkich Swietych-jak ten czas leci,obiecalam mezowi zrobic galaretki drobiowe bo w koncu 2 dni wolnego wiec trzeba lodowke zaopatrzyc porzadnie.I rzecz jasna jakies ciasto musze upiec. Jutro jestem skazana na pizze:-)juz obiecalam.Cale szczescie,ze przepis na ciasto mam taki ktory zawsze wychodzi:-) Dziewczyny slonca Wam zycze:-)

Dzien dobry bardzo:-) Nie wiem czy dobry bo zimny ale trzeba sie juz chyba powoli przyzwyczajac :-( Dzis juz chyba ostatnie prace porzadkowo ogrodowe. Za to moje storczyki biora sie za kwitniecie :-D ostatnio zrobilam im drastyczne ciecia i wyszlo im to na dobre. Czeka mnie nadrabianie zaleglosci z synem bo w poniedzialek maszeruje do szkoly. Dla wszystkich 🌻 ❤️ 👄

Witam mam nadzieje że wybaczycie mi to że ostatnio tu mało zagladam,ale musze nacieszyc sie moja siostrą,która przyleciała tylko na kilka dni,pamietam o Was dziewczyny,klikam na drzewko,trzymajcie sie cieplo,pa pa

Witam,co za pogoda :( mam nadzieje że do soboty choc troche sie poprawi....szaro,buro i ponuro.....coś okropnego :( pozostaje nam tylko gorąca cherbatka z cytryną i dobre towarzystwo na poprawe humoru....tylko i z tym cos ostatnio słabo....dziewczyny odezwijcie sie bo strasznie tu smutno... pozdrawiam 🌼

🖐️ Padam na pysk mam ostatnio taki mlyn ze nie mam czasu na nic.Nawet na klotnie z mezem :-P ;-) Wspominalam Wam ze rozkrecam biznesik i sie rozkreca,takze nie mam czasu juz na nic. Cale szczesie ze pogoda jest cudowna :-D mam nadzieje,ze w sobote i niedziele tez tak bedzie. Moze jutro z pracy uda mi sie cos skrobnac wiecej. Dla wszystkich 🌻 ❤️ 👄

witam czy pogoda sie poprawiła :( wręcz przeciwnie dziś cały dzień burze,padał grat.....szkoda gadac,mam dziś okropny dzień,ale może napisze o tym innym razem dobrej nocy pa

Witam,tak dziś pogoda o wiele łsdniejsza,mam nadzieje że jutro bedzie znosnie,ja nie mam wielkich wymagań wystarczy że nie bedzie padało ;) pozdrawiam miłego dzionka pa

Witam,tak Marketo ja już byłam na cmentarzu,pogoda śliczna więc było bardzo miło postac przy grobach,porozmawiac z rodzinką.....

🖐️ Mialam troszke do poczytania ale juz nadrobilam zaleglosci:-) Szczerze Wam powiem ze brakuje mi tej soboty jesli chodzi o prace porzadkowe w domu. Wczoraj ciut posprzatalam ,upiekalm ciasto i juz musialam isc do pracy-dla mnie do poludnia powinno miec 12 godzin :-P wieczorem zrobial salatke z brokulow z sosem tzatziki-eksperyment ale okazal sie swietny. Pogoda u mnie dzis zachecala do spacerow- oczywiscie w kierunku cmentarza.Jutro jade jeszcze na groby pradziadkow.Podobno ma byc slonecznie. A jesli chodzi o interes to postawilismy na kowalstwo artystyczne-mebelki,baramy ogrodzenia i takie tam roznosci:-D Dla wszystkich i kazdej z osobna 🌻 ❤️ 👄

Witam Patyczak kowalstwo artystyczne cos pieknego....mój dziadek był kowalem,potem tata przejoł pałeczkę.......niestety teraz kużnia stoi prawie pusta......życze powodzenia w interesie,choc wiem że niemusze bo to......... złoty interes :D Marketo u nas niestety pogoda bardzo brzydka,mglisto,ponuro,zupełnie inny dzień od wczorajszego. Pozdrawiam trzymajcie sie ciepło 🌼 🌼 🌼

🖐️ Pogoda u mnie dzis byla cudowna:-) cieplo cieplutko dlatego ruch na cmentarzu byl bardzo duzy,chociaz zauwazylam ze dzis wiecej ludzie spacerowali niz jezdzili. Marketo maz sie odnalazl? Sips to moj maz mialby co u Ciebie robic,moglby sie nawet podszkolic:-) Dopiero raczkujemy ale mam nadzieje ze jakos sie bedzie krecilo. Moje zadnie jakie dostalam od m.to zbierac wzory,wiec wertuje ogladam,wycinam... Trzymajcie sie cieplutko 🌻

:-D dzien dobry bardzo Pora konczyc to leniuchowanie i zabrac sie do parcy bo jeszcze tylko 4 dni i znow wolne,ja bede miec 4 dni:-) Dzis musze wykonac 200% normy bo chce w tym tygodniu umowic sie z kolezanka na ploteczki. Sips dziekuje za stronke 🌻 Marketo gdzie zaginelas 🌻 Izabellinka 🌻

Patyczak Ty rozpoczełaś dzień to może ja zakończe nabiegałam sie dzis,byłam na kolejnym zebraniu w szkole w tym roku,a teraz mam zamiar wskoczyc do wanny,potem dobra książka .....i obudze sie jak nowo narodzona,czego i Wam moje drogie życze dobrej nocy buziaczki

witam widze że topik powoli ...gaśnie :( szkoda