Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silicowa

Forum 30 - 70

Polecane posty

mam dla Ciebie zawsze :) pisz co tam u Ciebie słychac? jak zdrówko?

Dzis u mnie padalo caly dzien 😭 mozna oszalec jedyny pozytyw to ze posprzatalam dom na blysk bo co mialam robic :-D

aż mi sie wierzyc nie chce że u Was pada,bo u mnie dzis bylo tak pieknie że cały dzień spędzilam na dzialce,wieczór tez jest piekny,cicho,spokojnie ...ach poszło by się na spacerek z ukochanym......

pewnie że się opłaca,ja tez mam podpisaną umowe z erą jestem w tej sieci juz 6lat i zawsze maja ciekawe oferty

No prosze cos nas łączy :) Era pozazdroscic takiej siostry,mowy telefon no no czasami jak sie podpisuje umowe to daja dwa telefony,tylko trzeba trafic na promocje,najczęściej przed świętami takowe bywaja

🖐️ \\_/> Nie ma to jak rozpoczac dzien od kawy i pozadnej dawki smiechu:-D Dzis u mnie nie pada ale mokro zimno:-( Maz na gieldzie wiec mam troszke luzu:-P Po poludniu musze wyjsc sie dotlenic bo jesli kolejny dzien spedze w domu to oszalaje!!!!

A moze taka kawa postawi Was na nogi:-) ________ $$$ _________ $$$$$$$$ ____$______ $$$$$$$ ____$$$$_______ $$$$ _____$$$$$$$____ $$$ _______$$$$$$$__ $$$ __________$$$$__ $$ ___________$$$__ $ ___________ $$ ___________ $ ___________ $_$$$$$$ _________ $$$$$$$$$$$$$$ __ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ __ $$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$ __ $$______$$$$$$$$$$$____$__$$ __ $$____________________$$__$$ ___ $$___________________$$__$$ ___ $$__________________$$__$$ ____ $$________________$$$$$$ _____ $$$____________$$$$ ______ $$$$________$$$$$ _______ $$$$$$$$$$$$$$$ ________ $$$$$$$$$$$$$ $$________ $$$$$$$$$________$$ $$$$$_____________________$$$$ _$$$$$$_______________$$$$$$$ __ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____ $$$$$$$$$$$$$$$$ Łyczek na Dobry Dzionek !

Witam w ten sloneczny poranek. Patyczak ta kawa wyglada tak apetycznie że grzechem bylo by nieskorzystac zwłaszcza że poranek mimo sloneczka zimny bo mieliśmy przymrozek. Pozdrawiam i życze spokojnej niedzieli 😘 🌼

ja dzis serwuje rosolek i gulasz z kasza i ogorkami kiszonymi a jutro gulasz z kluskami co by sie nie przepracowac:-P sloneczko niesmialo wyglada przez chmurki :-D w koncu

Siedze z winkiem i czytam toaletowe wpadki i rycze ze smiechu!!!Syn ciagle pyta mamo co ci jest:-D Mam zabawe na 102:-D

🖐️ \\_/> Marketo ale z Ciebie sowka ;-) o tej godzinie ja przewracam sie juz na drugi bok. Rzecz jasna nie zmuszamy do pisania. Ja dzis spedze dzien na zalatwianiu tego i owego.Obiad mam od wczoraj tak wiec pelny luz :-P

:-) Kobitki czas na przerwe,po lyczku herbatki. Marketo jak tam wypady zaliczylas dzis miasto czy ruszasz jutro? Sips i Izabelinka zapracowane na amen :-( Pogoda cudowna... Ja na jutro umowilam sie z kolezanka na pogaduchy na skypie,bedzie goraca linia :-P,dobrze ze licznik nie bije...

Witam,troszke ostatnio jestem zabiegana,musialam wyprawic męża do Anglii :(,zostałam znowu sama z dziewczynkami,ech życie. Nawet nie chce mi sie pisac dzis,wybaczcie poprostu pomacham do Was 🖐️ jak mi smutek minie to sie odezwe,buziaczki pa.

🖐️ Ja z herbata... Sips no to faktycznie nie za ciekawie:-( wyjezdza wraca wyjezdza wraca a ty bidulo zostajesz sama,to zycie takie czasami jest do dup.. Specjalnie i tylko dla Ciebie🌻 ❤️ 👄,badz dzielna i silna a jak juz nie bedziesz dawala rady to pamietaj ze tu jestesmy nawet jak leje;-) Marketa pewno buszuje po miescie ... Izabellinka zapracowana .....

dzieki kobietki za slowa pocieszenia, tak Marketo mój mąż jeździ tirem,już 6lat,najgorszy jest piewszy dziń po wyjeździe a potem to już sie jakoś rozkręcam ;) Patyczak będe pamietac ze jesteście zawsze gotowe do pomocy,dzięki Troche mnie martwi że u Was znów pada,typowa Angielska pogoda,chyba musicie przeprowadzic sie na Kujawy,u nas pieknie swieci sloneczko. pozdrawiam 🌼 🌼 🌼 Marketo mam nadzieje że ten nowy telefon nie pochlonie Cie tak że zapomnisz o nas :D miłej zabawy.

🖐️ \\_/> Wczoraj juz nie zdazylam wskoczyc na topik bo popstrykalam sie z m.i poszlam spac!!Wkurza mnie ostatnio wyjatkowo czesto!!! W piatek mam wyjazd z pracy,taka wycieczka integracyjna:-D do Szaflar kolo Zakopanego.Sa tam baseny termalne,ja szczerze mowiac nie przepadam za czyms takim ale pojade,nie musze sie kapac.Zawsze zastanawiam sie ile tam w tej wodzie jest bakterii,skoro to ciepla woda to te paskudztwa pewno sie dobrze rozwijaja.Przeciez tego nie chloruja ani nie ozonuja.Nie mam zamiaru przywiez ze soba nieproszonych gosci:-P Jakos dzis u mnie mglisto:-( wiec zazdroszcze Sips tego sloneczka. Marketo-telefonik-mala rzecz a jak cieszy.

Witam :) tak Marketo pogoda jest poprostu sliczna aż nie chce się siedziec w domu. Patyczak nie zastanawiaj sie tylko jedź,trzeba korzystac z zycia. Wypoczynek jest jak najbardziej wskazany :)

🖐️ Ale tu dzis pusto,czyzby ta pogoda sprawiala ze nadrabiacie wszelakie zaleglosci... Ja dzis bylam strasznie zajeta,mamy troche zamowien i trzeba sie sprezyc a w dodatku mam ciche dni z m.Czasami wkuzrza mnie,do granic mozliwosci,nie mzoe zrozumiec ze nie musze z wszystkiego mu sie tlumaczyc!!!Przeciez ja tez potrzebuje odrobine prywatnosci,przez ramie bedzie mi zagladal co ja tu pisze😠 Mialm jutro jechac na wycieczke ale lipa,czulam ze tak sie skonczy,dopadla mnie choroba kobieca :-P i z wyjazdu nici..szefowa namawiala mnie abym jechala ale po co siedziec i patzrec jak pluskaja sie inni... co tam u Was kobitki....

🖐️ Pogoda barowa :-( a miala byc piekna jesien... Dzis tak jak wczoraj bylam zapracowana uff dorze,ze jutro sobota ciut wiecej luzu. Dzis syn mial robione zdjecia do \"Dziennika Zachodniego\" jakas akcja,fotografuja wszystkich pierwszakow. Dla wszystkich🌻

Witam,oj dziewczyny co u Was z tą pogodą ?????? U nas cieplo,no może rano faktycznie bylo tak jakos nijako ale teraz poprostu pieknie. Marketo ja codziennie wstaje o 6 ale nie zawsze mam czas cosik naskrobac na kafe,za to jutro spie do .....a to się zobaczy :D moje pociechy idą dopiero w środe do szkoły,więc mamy laby i musimy sobie troszke pospac,a swoja drogą dobrze maja nauczyciele ,tyle wolnego no no. Patyczak nie smuc sie jutro odpoczniesz,leżac na leżaku w promieniach pieknego sloneczka. Pozdrawiam pa. P.S macie jakies wiesci o Izabelince?

Złe nawyki Już po kilku dniach pobytu nowego mężczyzny w domu orientujemy się pobieżnie, jakie ma nawyki. Najczęściej przywiązuje się do miejsca, na którym spędził pierwszą noc, czyli kanapy i tam zalega w pozycji horyzontalnej. Często z pilotem od telewizora w dłoni. Czasem z gazetą, sporadycznie z książką. Ponieważ mało mówi, mogłoby się wydawać, że myśli, ale najczęściej okazuje się, że to tylko złudzenie. Gdy czuje głód, opuszcza legowisko i buszuje po kuchni. Wtedy najlepiej być w domu i szybko zrobić mu coś do jedzenia. W przeciwnym razie w kuchni zastaniemy wypiętrzone grzbiety brudnych naczyń, pod stopami lepkie substancje, a wszystko posypane zgrzytającym cukrem i okruszkami chleba. W lodówce natomiast puste kartony po mleku. W żadnym wypadku nie wolno wtedy bić mężczyzny. Bo ucieknie.

Pielęgnacja - higiena Są mężczyźni, którzy boją się wody jak ognia, ale takich na szczęście można wyczuć na odległość. Pozostali uwielbiają się chlapać w łazience godzinami. Co za tym idzie, musisz zaakceptować (bo jeszcze nikt nie wymyślił na to sposobu) permanentnie podniesioną deskę, brudną wannę, zachlapania w promieniu 5 metrów, niezakręconą pastę, wodę w mydelniczce i zdeptany na podłodze, twój osobisty biały ręczniczek. W skrajnych przypadkach, dzięki wieloletnim wysiłkom, można przyuczyć mężczyznę do obcinania paznokci u nóg. Co prawda zrobi to na podłogę, ale twoje łydki po spędzonej wspólnie nocy nie będą wyglądały jak po walce z bengalskim tygrysem.

To tak do poczytania w olnej chwili.Jutro chyba wezme sie za ogrod a szczerze wam powiem mam co robic.M.jedzie zakladac jakas brame wiec w domu bedzie bloga atmosfera:-P

Patyczak brawo,to jest poprostu super,nieźle sie usmialam. Jeśli chodzi o ogród to ja już kilka dni staram sie go ogarnac,przyznaje ze bardzo to lubie a jeszcze do tego przy takiej pogodzie to naprawde sama przyjemnosc.

Gość izabellinka32
Witam Długo nie zglądałam na kafe,ale mam tyle na głowie,że nie miałam czasu.Wychodzę z domu ok 7.00 i wracam ok 20.00.Zechciało mi się edukować to teraz mam taką jazdę,że nie wyrabiam. Po powrocie do domu muszę jeszcze pracować.Około 23.00 nie wiem jak się nazywam i padam do wyrka jak sponiewierany łachman. Ale dziś jest cudowny sobotni ranek i nie mogłam odmówić sobie przyjemności wypicia z Wami kawy :) ......II .....III ...IIII ....IIIII ....IIIIIII ......IIII ..IOIOIOIOIOI ..IOIOIOIOIOI)))))) ..IOIOIOIOIOI ))) ..IOIOIOIOIOI ))) ..IOIOIOIOIOI ))) ..IOIOIOIOIOI))))) ..IOIOIOIOIOI ..IOIOIOIOIOI

Gość izabellinka32
Dlaczego pomarańczowa?