Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

oo cholera! moj chlopak ma przeswietlenie plucbadania do pracy a pali fajki

Polecane posty

i nie wiem co wyjdzie az sie boje! ale moze wkoncu rzuci to palenie! ale czy go do pracy przyjma!!????

Gość to masz niezlego faceta
nie dosc, ze palacz, to jeszcze klamca!!

mial rzucic,odczep sie..kazdy by zaznalczyl ze nie pali wkoncu bedzie pracowal u znajomego mojego taty

nie każdy by tak zaznaczyl!!

jakbym palila, to bym zaznaczyla ze pale. predzej czy pozniej i tak by sie wydalo!

nie wydaloby sie bo mial rzucic przed pojsciem do pracy,wiec by nie jarał..tylko teraz boje sie jak wypadna te badania nie musisz go zaraz krytykowac,on jest dobrym chlopakiem i bardzo kochany,takiego to ze swiczka szukac,jak to moja siostra mowi..zadko sie spotyka taki model ;)

ja go nie krytykuje ale ciekawa jestem czy jakby nie dostal tej pracy, to tez by rzucil???? czy mial rzucic tylko dlatego, ze idzie pracowac??? i dlaczego piszesz "miał rzucic" a nie "rzucił"???

ja nie chce go tlumaczyc w zaden sposob,nie rzucil bo mu sie nie chcialo po prostu.

Gość matko jedyna
czy ty sądzisz, że na fotografii RTG wyjdzie mu tam parę petów? To nie popielniczka przecież, tylko płuca. Nie pokaże czy pali. Chyba, że pali od 50 lat i ma wyżarte do połowy płuca :-)

no to nie swiadczy o nim za dobrze skoro sie tak boisz, ze cos tam wyjdzie mu w badaniach, to dlaczego nie kazesz mu rzucic????

kazaniem niczemu nie wskoram,raz juz rzucil na 4 miesiace,ale on ma taka sytuacje w domu ze mu sie nie dziwie ze pali,caly czas mowie mu zeby rzucil

to sie postaw kobieto jak ty sie mozesz calowac z popielniczka?? a przy tobie tez pali, bo jesli tak to Ty tez sie lepiej wybierz na przeswietlenie pluc!! nie dosc ze truje siebie, to jeszcze ciebie wiem, ze jest kochany, ale palenie to powazna sprawa, nie lekcewaz jej naucz go inaczej odreagowywac stres moj facet tez ma w domu baaardzo nieciekawa sytuacje, a mimo to nie pali naucz go ze mozna bez tego zyc powodzenia i pozdrawiam