Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość please ...pomóżcie

Czy ktoś prowadził kolekturę lotto ?, ja zamierzam otworzyć, ale nie wiem czy mi

Polecane posty

Gość please ...pomóżcie

się opłaci - zamierzam wziąść kredyt, w sumie nieduży na lokal (remont i inne) Nie wiem czy mi się zwróci koszt czynszu i innych opłat (zusy i inne). Dodam, że będą jeszcze gazetki i karty telefoniczne i że lokal jest w centrum (salonik prasowy). Czy ludzie w dzisiejszych czasach grają tak jak kiedyś, ile się tak zarabia -mniej więcej, czy zaryzykować?

Gość please ...pomóżcie
czy znajdzie się ktoś ?

Gość też jestem ciekawa

Gość please ...pomóżcie
no chyba jednak nikt się nie znajdzie- ale może niekoniecznie prowadzący kolekturę ale np. pracujący i mający jakieś dane, please please :( :(

Gość please ...pomóżcie
no chyba jednak nikt się nie znajdzie- ale może niekoniecznie prowadzący kolekturę ale np. pracujący i mający jakieś dane, please please :( :(

Gość please ...pomóżcie
proszę Was no napiszcie cosik, może ktoś ze znajomych pracuje tam albo z rodziny, dla mnie naprawdę to ważne tym bardziej, że od jutra nie będę już miała dostępu do neta,...:( :(

Gość rocco
Ja prowadzę kolekturę.Zalezy w jakim jesteś mieście-duzym czy małym.W moim- jest 20tys mieszkańców i 3 kolektury wychodzę ok 1200zł.