Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malena*

Seks po ciąży-nie wstydzicie się swojego ciała?

Polecane posty

Gość malena*

Jestem dopiero w drugim miesiacu ciazy i nic jeszcze po mnie nie widac. Zawsze bylam drobna, wysportowana, plaski brzuch itd. Lubilam swoje cialo. Ciesze sie, ze bede miala dziecko ale zaczelam sie martwic, ze po ciazy bede miala problemy z tym zeby siebie zaakceptowac a co za tym idzie nie bede chciala zeby maz ogladal cialo, ktore nigdy nie takie bedzie jak wczesniej- bo przeciez czesc deformacji bedzie nieodwracalna. Zaznaczam, ze nie boje sie, ze to maz mnie porzuci z powodu tego, ze sie zmienilam- bo wiem, ze kocha mnie nie za to cialo:) Martwie sie, ze to ja bede sie go wstydzic :( Jak Wy sobie z tym radzicie?

e nie wstydzilam sie... bylam szcuplejsza i lepiej sie czulam nie martw sie na zapas pozdrawiam

Jestem 3 mieś po porodzie ,to była moja 3 ciąża ! wszystkie porody naturalne. Nie czuję się w żaden sposób zdeformowana .Wszyscy -znajomi ,rodzina mówią że wyglądam świetnie i tak też się czuję. Przytyłam osiem kilo ,więc niewiele ,byłam i nadal jestem wysportowana ,to jakieś bzdury że każda kobieta robi się rozlazła po ciąży ,a już najbardziej denerwują mi komentaże dotyczące pochwy! to już kompletny banał. Mój mąż twierdzi że mam świetne ciało i je uwielbia ,to naprawdę widać w jego zachowaniu ,nie mówi mi tego (i innym) dla podniesienia mojej wiary w siebie. Także nieprzejmuj się ,poprostu dbaj o siebie i dziecko ,o ciało i duszę a będziesz szczęśliwa :) powodzenia.

Gość malena*
:) dziekuje za pocieszenie, kiedys mialam problemy z samoakceptacja i teraz jestem wzgledem siebie dosc krytyczna- w kazdej dziedzinie, nie tylko pod kontem wzgledem wygladu. Dzis jakas deprecha mnie dopadla i takie smetne wizje przyszly do glowy:(. Maz mnie wysmial jak mu o tym powiedzialam ale co on moze wiedziec

Gość na pocieszenie powiem że
ja osobiscie znam wiele dziewczyn,które po ciąży wyglądają lepiej niż przed (widziałam je takze w dwuczęściowych strojach plażowych), brzuszki płaskie, wysportowane, 0 cellulitu.

Gość na pocieszenie powiem że
0 rozstępów

Gość michal26
12:11 malena* Jestem dopiero w drugim miesiacu ciazy i nic jeszcze po mnie nie widac. Zawsze bylam drobna, wysportowana, plaski brzuch itd. Lubilam swoje cialo. Ciesze sie, ze bede miala dziecko ale zaczelam sie martwic, ze po ciazy bede miala problemy z tym zeby siebie zaakceptowac a co za tym idzie nie bede chciala zeby maz ogladal cialo, ktore nigdy nie takie bedzie jak wczesniej- bo przeciez czesc deformacji bedzie nieodwracalna. Zaznaczam, ze nie boje sie, ze to maz mnie porzuci z powodu tego, ze sie zmienilam- bo wiem, ze kocha mnie nie za to cialo Martwie sie, ze to ja bede sie go wstydzic Jak Wy sobie z tym radzicie? 12:15 znajoma e nie wstydzilam sie... bylam szcuplejsza i lepiej sie czulam nie martw sie na zapas pozdrawiam Sylwia 25 Jakub 28.01.2004 wg ostatniego badania -36(od 19.10-26.10) zmiana terminu na 16 listopada +8 kg Kraków 12:23 Agula 30 Jestem 3 mieś po porodzie ,to była moja 3 ciąża ! wszystkie porody naturalne. Nie czuję się w żaden sposób zdeformowana .Wszyscy -znajomi ,rodzina mówią że wyglądam świetnie i tak też się czuję. Przytyłam osiem kilo ,więc niewiele ,byłam i nadal jestem wysportowana ,to jakieś bzdury że każda kobieta robi się rozlazła po ciąży ,a już najbardziej denerwują mi komentaże dotyczące pochwy! to już kompletny banał. Mój mąż twierdzi że mam świetne ciało i je uwielbia ,to naprawdę widać w jego zachowaniu ,nie mówi mi tego (i innym) dla podniesienia mojej wiary w siebie. Także nieprzejmuj się ,poprostu dbaj o siebie i dziecko ,o ciało i duszę a będziesz szczęśliwa powodzenia. PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ TO CO NAPISAŁAS, jesli miałabys 15kg nadwagi kupe rozstepow, tłuszczu co nie miara to nie mowiałbys "to jakieś bzdury że każda kobieta robi się rozlazła po ciąży ,a już najbardziej denerwują mi komentaże dotyczące pochwy! to już kompletny banał. pierdzielisz jak nienormalna, tobie sie udało a jest tysiace kobiet ktorym sie nie udało ogladałas chce byc piekna...masz przykład wiec nie porównuj tego wszystkiego do twojego przypadku bo jakbys miała 2m brzuch po ciazy to inaczej bys kwiczała

Gość malena*
Mam nadzieje, ze nie bedzie zle bo jak znam siebie nie pokazalabym mu sie na oczy a kochaniu nie wspomne gdybym uznala, ze cos jest nie tak :(

Gość michalka26
sorki do agula 30 PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ TO CO NAPISAŁAS, jesli miałabys 15kg nadwagi kupe rozstepow, tłuszczu co nie miara to nie mowiałbys "to jakieś bzdury że każda kobieta robi się rozlazła po ciąży ,a już najbardziej denerwują mi komentaże dotyczące pochwy! to już kompletny banał. pierdzielisz jak nienormalna, tobie sie udało a jest tysiace kobiet ktorym sie nie udało ogladałas chce byc piekna...masz przykład wiec nie porównuj tego wszystkiego do twojego przypadku bo jakbys miała 2m brzuch po ciazy to inaczej bys kwiczała

Gość Ale macie pronlemy
:O

Gość malena*
nago bym sie pokazal rzecz jasna*

Zacznij ćwiczyć. JA zaczęłam od ćwiczeń na płytce dla młodych mam. Na każdy dzień tygodnia inna partia ciała. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.