Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motylek 123

Bardzo mlodziutkie mamusie

Polecane posty

Gość generacja AE
wiecie.. zal mi was..tak latwo wam przychodzi zwymyslanie innych....

EJ HAHAHAH TO ZEBYS SIE NIEZDZIWILA JESLI TWOJA CORKA KIEDYS ZOSTANIE KURWA I BEDZIESZ JA MIJAC WIECZORAMI NA ROGU ROBIACA LODY TWOIM KOLEGO.A PO ZA TYM TO CHYBA TY JESTES Z PATOLOGICZNEJ RODZINY.WSPOLCZUJE CIE.NAPRAWDE

Gość generacja AE
moze moderatorzy szanowni zajeliby sie tym topikiem? do niczego nie prowadzi

MYSLE ZE POWINNYSMY JUZ ZAKONCZYC TA SMIESZNA ROZMOWE.ZAL MI WAS ZJEBANE DEBILKI.TO WAM JEST CIEZKO I MACIE MEZOW ZBOCZENCOW I CORKI KURWY.PRZYKRO MI

nie będe podkręcać tego syfu w którym się babrzesz..\\ mam tylko nadzieje że w porę ktoś się opamięta(na twoje opmiętanie nie ma co liczyć:P) i zamknie cie na odziale psychiatrycznym,,,stwarzasz zagrożenie dla siebie przedewszystkim.masz coś z głową,dotego cierpisz na (moim zdaniem)początki schizofremii. żal mi ciebie.

Gość do motylek 123
zgloś się ty naprawdę do psychologa bo z tobą coś nie tak

wiesz co motylek siedze sobie teraz i tak czytam co piszesz, trzebabyło sie liczyc z taka opinia innych dziewczyn duzo starszych od ciebie. nie chce cie pouczac bo i tak pewnie zrobisz co bedziesz chciała ale te wszystkie zdania świadcza tylko o twojej niedojrzałośći emocjonalnej... Ja mam prawie 19 lat i chodze juz z pokażnym brzuchem (rodze w marcu ) wierz mi szybko sie załamiesz ciało kobiety szybko sie zmienia podczas 9 miesiecy sama jestem załamana. To , że twoja ciocia ma dzidziusia i jest taki słodki a teraz wyobraź sobie ze musiałabyś być przy nim non stop znosic kolki i płacz do tego jakby było chore, wychowanie dziecka nie jest łatwe. I wypadałoby abys zrozumiała ze dziecko to nie zabawka a w tym wszystkim nie chodzi o przebieranie w kolorowe ciuszki, bo jak ci sie znudzi to niestety nie wyciagniesz baterii i nie odłożysz na pułkę. Ja nie planowałam tej decyzji ale mimo wszystko zdecydowałam się urodzić, teraz koncze szkołe przed porodem , wzrok niektórych ludzi jest naprawde nie do zniesienia. A teraz żarcik kup se baby born\'a i sie pobaw :D:D:D:D Pozdro