Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiała marzycielka

dziewczynki marzycie czasem o kobiecym języczku na swoim ciele....?

Polecane posty

chodzi ostatnio za mną taka mysl... kochać się z kobieta.. jej języczek na moim ciele... macie tak? czy któras próbowala? nigdy tego nie robilam, sypialam tylko z mężczyznami.. ale ta mysl jest we mnie:)

heheh ostatnio biorą mnie takie myśli jak sobie wypije ,ostatni sie nawet zdziwiłam sama swoim zachowanie:D chyba sie starzeje i wali mi sie pod deklem:o :D:D

:) nie mow tak:P nic ci sie nie wali:P ale tez sie sobie dziwie skad mi te mysli...sie wziely..

w sumie to nie wiem co z tym zrobic:P dale pozostac w sferze marzen.. czy moze je urzeczywistnic? :P

Gość Gwiazdeczka007
CIEKAWSKA to chyba taka pora roku bo ja tez tak ostatnio mam.Sama sie nie poznaje,odpier****lo mi juz na maxa,chce mi sie pobzykac z kobieta;P i w dodatku poznalam taka zajebista dupe ze chyba skonam...

myślę ,ze taki sex byłby całkiem przyjemny...ta tylko ,ze mój facet chciałby sobie popatrzyć a to juz komplikuje sytuacje:D

Cukiereczku:) i co z tymi myslami robisz? jestes z kims w zwiazku? czy on o tym wie?

:) mysl ze facet mialby na to patrzec kreci mnie jeszcze bardziej:P

moj facet o tym wie, zakomunikowalam mu ze kiedys sprobuje ale narazie ograniczaja mnie moje kompleksy i brac opdpowiedniej kandydatki :P chyba, ze sie kiedys porzadnie upije na imprezie ;)

Gwiazdeczko to moze zrob to na co masz ochote:D mysle ze gdybym spotkala kogos odpowiedniego....

moj facet tez wspominal o trojkacie, ale chyba zdechlabym z zazdrosci gdyby mial tylko patrzec.....hmmm

:) a jak wyscie spotkal odpowiednia kobitke? bo ja na zadna nie moge trafic:) zreszta jestem zupelnie zielona w tych sprawach:P

:) a nie zdechalbys jakby nie patrzyl tylko i sie przyłaczyl? i dotykal tej drugiej????? :)

bo ja kiedys rozmyslalam o tym ze moj facet przy mnie dotyka innej.. i wiecie chyba bym to przezyla:P zwlaszcza jakby sie nami obiema po równo zaoopiekowal:P

cukierek mam to samo:D patrzeć to patrzeć gorzej jak by chciał podłączyć:D ja poznałam ta dziewczynę na imprezie- koleżanka mojej przyjaciółki ,a tak na dobre to zgadałyśmy sie właśnie na ślubie mojej przyjaciółki..ale jak byśmy to tam zrobiły po weselu to by było przegięcie-a mój facet bardzo szybko zorientował sie co sie dzieje;)

moj facet mowi ze spoko, moge sprobowac sama ale jakis tam stresik jest ;) wiekszy niz z facetem, bo jestem zielona to raz, dwa ze nie wiaodmo ,jakie ta osoba ma oczekiwania i dokad mozna sie posunac...

:) a ja nikogo nie moge spotkac, i pewnie zreszta odbija mi troszke bo nie jestem z zadnym facetem.. a podobno zeby zycie mialo smaczek... kreci mnie to:)

jest cos co was w tym wszystkim najbardziej pociaga?? to co macie przed oczami jak myslicie o sobie i innej... co robicie? ja zawsze mam przed oczmi powolne delikatne pocałunki

podnieca mnie gladkosc ciala, ksztalty, kraglosci, mokra cipka, sterczace sutki ;) pocalunki z kobietami sa fajne - inne - jakies takie bardziej miekkie, delikatne a co do seksu.....echhh no wlasnie problem znalezc kandydatke, bo pewnie chetne sa ale wstydza sie przyznac :P zreszta ja tez bym nie mogla tak w 100% teraz powiedziec - ide na to ;)

:) widok mokrej cipki...kiedy liże ją dziewczyna... powolutku.. :)

Gość Prsefona
A skąd jesteście jeśli można spytać...ja tak mam od 3 lat:/ ...chcieć to jeszcze mało tylko żeby spotkać drugą osobę która też by chciała...wiecie żeby na idiotke nie wyjść. PS: jeżeli któraś jest z okolic Trójmiasta...tozapraszam:)

ha ha ha ja jestem z trojmiasta, ale mysle ze do takiego seksu to raczej nie powinien byc ktos przypadkowy ;) a jak przypadkowy to z drugiej czesci kraju zeby go wiecej nie spotkac :P bo wiesz moze byc jakis dyskomfort po

warszawa... i nie sadze ze musi byc przyapdkowa znajomosc.. nie zobilabym tego z kolezanaka.. ale z alkiem obca dziewczya, bez rozmwy chyba nie..