Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jansee

jaka mozliwosc, pomozcie

Polecane posty

Gość jansee

mam problem od jakich roi sie w internecie Kochalam sie z moim chlopakiem i mielismy gumke ktora nie pekla ani sie nie zsunela.Byly to dni plodne. Na pocztaku On byl w majtkach i aby mogl juz zalozyc prezerwatywe wyjal czlonak z majtek i podotykal nim w okolicach moich pachwin, nastepnie zalozyl prezerwatywe i sie kochalismy ,wytrysk byl poza mna i pozniej moj chlopak poszedl sie wykapac,ale to wszystko zmyc. Czytajac to chyba mozna stwierdzic ,ze nie ma takiej mozliwosci, biorac to pod uwage ze poznie sprawdzilismy i z prezerwatywa bylo wszystko ok,ale ja juz mam taki charakter ,ze widze rozne mozliwsci, np. taka ,ze kiedy go wyjmowal z majtek i dotykal pachwin (ale to tylko pare sekund) mogl ten sluz jego sie jakims sposobem przedostac do mnie? prosze pomozcie.....prosze

Gość alissa20
nie ma mozliwosci w sluzie jest znikoma ilosc plemnikow jakies 2 procent

Gość bablija
nie boj sie:))tez wiele razy mialam takiego stracha i zawsze okres dostaje!!! a jesli sie tak boisz to nie kochajcie w czasie dni plodnych, ja tak robie, jestem spokojniejsza. wiem co to strach kiedy czeka sie na okres,wiec wole tego nie przezywac:/

Gość jansee
moj chlopak mowi mi tak samo, ale ja i tak jakos sobie to przetlumaczam ... jej, to jest straszne.. yhhh a jeszcze troche do spodziewanego okresu

Gość jansee
moze mi jeszcez ktos napisac co o tym sadzi....?

Gość kabaretka_aa
uwierz mi ze nie masz sie o co bać! i nie potrzebnie panikujesz.. EASy!:) zobaczysz ze jak nabierzesz w tych sprawach troszke doswiadczenia to bedziesz sie z tego problemu śmiać :) pozdrawiam Znam osoby ktore sie kochają bez gumki latami i nic ;]

Gość jansee
dziekuje bardzo za odpowiedzi, moze to dziwne ale one tak jakos mi pomagaja

Gość kabaretka_aa
wiadomo !:D i pamietaj bez obaw..

Gość jansee
Wiem ,wiem dziekuje. Juz troche przestalam myslec, ale wiem ,ze to sie nasili przed okresem, a nie daj Boze mi sie spozni yhhh...jak ostatnio, bo nie pierwszy raz tak mam ,tylko,ze wtedy to nie doszlo do zadnego stosunku

nie uwazam sie za dziecko, tylko zrozumcie, ze to byl moj pierwszy raz w wieku 18 lat ,a charakter niestety mam jaki mam i jestem okropna panikara, dlatego szukam tutaj jakiejs chociaz malej pomocy

Gość gość
hs89MHbdFMVgjx2CpF5GLZYI