Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baga

Powiedział, ze nigdy sie ne zakocha, w jego sercu nie ma miejsca na miłosc

Polecane posty

Gość ametria
Nadal nie rozumiesz?:O

Gość guzik
moze zostal kiedys okropnie zraniony? :(

Gość baga
czy wiec juz nie mam szans???

Gość oj tam
oj tam.. tak se pitoli chlopak zeby macho zgrywac. jak przyjdzie pora to sie zakocha. a ze z tego ze nie spotkal jeszcze odpowiedniej osoby wzial sie wniosek ze nie ma w jego sercu miejsca na milosc to jego sprawa. faceci maja to do siebie ze lubia takie "meskie" teksty puszczac. to tylko o jego wrazliwosci swiadczy. gluptasek

Gość guzik
nie wiem, nie znam sytuacji.. nie wiem na jakiej jestescie stopie?? moze warto poczekac, byc z nim, przy nim.. moze sie otworzy i przekona ze warto oddac jeszcze raz komus serce?

Gość baga
ma 34 lata, wiec musiał kochac, najgorsze jest to, ze nie chce mówic o swoich miłosciach

Tak się odmawia jeśli się nie potrafi powiedzieć wprost, że nie jesteś osobą z którą chce żyć.

nie prawda, że jak jak facet mówi kobiecie że się już nie zakocha to ma na myśli \"daj mi spokój, nie chcę Cię\" bo akurat znam przypadek gdzie facet kobiecie też powiedział takie słowa (byli już ze sobą jakis czas) ona była przy nim i co facet się w niej zakochał i teraz planują ślub :) jeśli jesteś cierpliwa to kto wie, może skradniesz jego serce :)