brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 za godzinę wychodzę z pracy :-o makabra. od 9.00 do 22.00 a wczoraj wychodziłam o 23 a tydzień temu w poniedziałek o 2.00 :-o makabra!!! a wy jak czwartkowy wieczór spędzacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzie pracujesz Napisano Październik 26, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bongo Bongo 0 Napisano Październik 26, 2006 gdzie tak zaiwaniasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiulka11 Napisano Październik 26, 2006 jejku tyle godzin w pracy współczyję ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 w małym wydawnictwie, ale lipne wszystko jest. Tłumaczę teksty medyczne i w sumie nie tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 i jeszcze gówno zarabiam:-o i na cholere tyle lat nauki i te nędzne tytuły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach