Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ludzie sa walnieci

ale ludzie sa walnieci

Polecane posty

Gość ale ludzie sa walnieci

Mieszkam w bloku od 17 lat. Znam wszystkich sąsiadów :) Wiadomo jedni są normalni drudzy mniej :) No koniec wsępu ... Na moim piętrze mieszkała kobieta - jakby to powiedzieć ku@@a, dzieci wyrzuciła z domu, a sama wyszła zamąż za jakiegoś pijusa. Ostatnio się wyprowadziła:). Było na szczęscie cicho (gdy mieszkała cały czas były jakies awantury) ... Kilka dni temu wprowadziła się do tego mieszkania jakaś - tak mi się narazie wydaje normalna rodzinka ... no prawie ... okazalo sie bowiem ze Ci ludzie splacili dlugi tej mojej bylej sasiadki (17 tys zl) i zaplacili jej za to mieszkanie (10 tys zł) i nawet nie podpisali jeszcze umowy ... Sąsiadka oczywiście zwiala z forsą i ... sprzedala komuś to mieszkanie za 30 tysięcy zł ... MATKO JACY LUDZIE SA NAIWNI. JAK MOZNA NIE SPORZADZAJAC UMOWY KUPIC MIESZKANIE I SPLACIC CZYJES DLUGI ...TERAZ TA RODZINKA PROSI MNIE, ZEBYM STAWILA SIE W SADZIE JAKO SWIADEK ...

Gość zniesmaczony zyciem
odpisze Ci nawet "a sama wyszła zamąż za jakiegoś pijusa" Pijus:classic_cool: lubie to słowo🖐️ ps. dalej niedoczytalem:(

Gość ło mateńko
rzeczywiście, tacy naiwni że aż piękni :-p

Gość XXII
Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus Pijus

Gość dokladnie dokladnie

Gość nie wierze ze sa tacy
pojebani ludzie na tym pojebanym swiecie :o

a mi ich strasznie szkoda :( może zlapala ich na trudną sytuację zyciową albo coś, jednak mimo wszystko w XXI w. nie wierzy się juz jednynie na slowo :O

Gość HaveAndNotHold
hmm od tego zachcialo mi sie pic ....PIJUS :D