Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Astrid

Może jakieś piwko jutro w W-wie? Fajnie było by się poznać w realu.

Polecane posty

Proponuję 19 tą na tyłachTeatru Komedia jest taka sympatyczna knajpka. Jest to 5 min od Placu Willsona (metro)

Gość hjdsd
szkoda ze nie mieszkasz blizej ..chetnie bym wpadla na piwko, nietstey ja z zachodu:)

Heh, to prawie za moim rogiem ;-) Ale w tej knajpce jeszcze nie byłam. Kto wie? Dam znać jutro :-)

pomijam u fakt że: 1 nie jestem w wawy tylko z Wyszkowa 2 nie przepadam za teatrem:D

intelektulanie napewno:-P a i jeszce jedno pytanie , bedzie mnie miał kto przenocowac???

Przeklęte bydło trzymajcie się z daleka od Teatru Komedia, Sadów Żoliborskich i ogólnie okolic świętego Żoliborza. Nie życzę sobie was tam widzieć! 🖐️))

a włąsnie że nie, chonik zplujemy, ludzi przepedzimy...:classic_cool: zbeszczescimy Żoliborz i na koncu postawimy dorodnego klootza

wiele bym dla by moc zbezczescic Zoliborz :( Chcialabym taka niemoralna propozycje dostac jak jeszcze w Wawce mieszkalam. ale ja was jeszcze znajde, ja was znajde ;)

astrid, twoja popularnosc wsrod moderatorek rosnie eksponencjalnie :classic_cool: tak trzymaj