Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pandeczka

Znacie to....???

Polecane posty

W tym moim życiu najeżdze się pociągami i tym samym mogę zaobserwować jakiś taki dziwny panujący trend na dworcach. Babka czy facet tacy wydający się na prawdziwych zey nie wzbudzic podejrzenia wśród popdróżnych mówią: \"Przepraszam Pana/Panią bardzo okradli mnie albo zabrakło mi do biletu czy mógłby mi Pan/Pani pozyczyć na bilet. \" Normalnie się aż we mnie gotuje normalni oszusci są do tego stopnia cwani ze nawet próbują się że tak powiem lansować na takich po ktorych po wygladzie nie mozan poznac ze to jakis naciagacz. Szkdoa mi ludzi ktorzy sa naiwni i daja im pieniadze. A tak sie teraz zastanawiam co by było gdyby kogos naprawde okradli i taki ktos bedzie potrzebowal pomocy i wtedy nikt mu nie pomoze bo ludzie obserwuja co sie dzieje i coraz rzadziej daja kase. A jakie jest Wasze zdanie na ten teamt..spotykacie sie z czyms takim????

Gość ...Samotny....
w moim miescie tacy grasuja w promieniu kilometra od dworca, najczesciej taka jedna babeczka na oko 45-50 lat, wysoka, szczupla, nawet dosc elegancko ubrana, elegancki jasny plaszcz, kapelusik, zawsze mowi, ze jest przyjezdna i zabraklo jej 2-3 zl do biletu ;) nie wiem tylko, czy to powod do "gotowania sie", wrzuc na luz dziewczyno :o

Gość jesień jak to tak
zbierają na ratę za nowy dworzec we Włoszczowej :classic_cool:

hehehe dobre a na teamt tego dworca to tez mam zdanie.jedna wielka kiełbasa przedwyborcza.....całkowotu bezsens!!!!!!!!!!!!!!

Gość jesień jak to tak
Gosiewski se prywatny dworzec postawił :D

ja sie tam na polityce nie znam i mieszac sie w nia nie mam zamiru bo nie chce sie nabawic siwych wlosow...ale jedno wiem napewno sciema jak nic a poza tym 300000 tys zl na to zeby dwie osoby wysiadaly na tejze wlasnie stacji i to jeszcze express ktorym zadko kto jezdzi.porazkaaaaaaaaaaaaaa

Gość jesień jak to tak
A i owszem :-0

no na głupote nie ma rady.a jak pokazywali ludzi kotrzy byli na otwarciu to jacys tacy bez entuzjazmu ze maja takak piekna stacje w tej zabitym dechami miasteczku.porazkaaaaaaa na calego