Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamyślony22

Kompleksy mojej dziewczyny.Jak jej pomóc?

Polecane posty

Gość Zamyślony22

Moja dziewczyna ma dużo kompleksów... Czasem przez to płacze. Ja ją akceptuje taką jaka jest... Narzeka, że jest gruba, ma rozstępy, cellulitu troszkę, lekko obwisły biust...I do tego odrastają jej szybko włoski na nogach... Pocieszam ją jak moge.... Jak jej moge pomóc ?? Pozdrawiam

Gość ale jak to...
Czyli jak ją pocieszasz?

Gość Zamyślony22
Mówie, że jest ładna, że walczy ze swoimi problemami i to już jest ważne... Staram sie być czuły, wyrozumiały

polowa z nas ma takie problemy ale nie robimy z tego tragedi celulit mozna zlikwidowac sa rozne kremy i trzeba robic masaze .otylosc? niech pocwiczy i mniej je. a wlosy na nogach niech goli podczas kompieli i zobacz jakie to proste tyle problemow na raz rozwiazalam a i co do biustu to tez trzeba cwiczyc i masaze . NIE O SIEBIE ZADBA tyle na ten temat

Gość Zamyślony22
ONA DBA O SIEBIE! STOSUJE ROZNE KREMY, CWICZY JAK MA CZAS (STUDIUJE TRUDNY KIERUNEK), NOGI GOLI CZĘSTO:) Może to kwestia raczej psychiki....

Gość ale jak to...
Oprócz tego że jest ładna, mów jej również np. że Cię pociąga, podnieca, że masz na nią ochotę (no chyba że tak nie jest- wtedy daj spokój i jej i sobie). Że jest kobieca, że się wyróżnia wśród innych kobiet (pozytywnie oczywiście), a jesli będzie taki moment że ona poczuje sie lepiej i pewniej, powiedz że bardzo lubisz kiedy jest taka pewna siebie i że nie ma powodu by kiedykolwiek czuła się inaczej. No i nie oglądaj się za innymi....

no jesli to psychika to juz sobie sama musi dac rade my ani ty nic na to nie poradzisz wbila sobie fase do glowy i nikt jej tego nie wybije z glowy tak to juz jest sama musi sobie pomoc

Gość ale jak to...
--> super amebed, najlepiej zostawić dziewczynę z jej problemami... :o Jeny!

nie zostawic wiem sama po sobie tez mialam kompleksy z jednym sobie poradzilam bo to zmienilam ale jesli chodzi o reszte sama sobie dalam rade moj facet tez nie wiedzial co robic bym poczula sie lepiej komplementowal i cudowal ale ja i tak mu nie wierzylam do momentu gdy sama sie z tym uporalam. dziewczyny ktore maja kompleksy sa gluche na komplementy. nie mowie tego zlosliwie lecz z wlasnego doswiadczenia tak to juzjest z kompleksami jesli sama sobie nie wytlumaczy to nik tego nie zmieni niestety tak to juz jest

Gość Zamyślony22
Myśle że jakoś to będzie:)