Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

CKM-a moj facet...

Polecane posty

To strasznie glupie,ale wkurza mnie,ze moj facet czyta CKM-a.On uwaza,ze jemu wszytsko wolno,ze nic zlego nie robi,a ja nawet jak ostatnio bylam na weselu i tanczylam z panami to ma jakies zazdrosci i glupie docinki.Przeciez to jest zabawa.On ze mna nie mogl byc ,ale ja musialam i chcialam.A to,ze on ogl.jakies "durne" filmy i pisma typu ckm i pewnie itd :o to juz nic zlego.Super.Jest starszy ode mnie o 10 lat dodam.Co Wy na to?wr!😠

CKM to chyba nie jest aż taki wielki problem, chociaż trochę mnie to dziwi bo to pismo dla dzieciaków, znudziło mi się jeszcze w ogólniaku :))) a nad zazdrością chyba warto popracować ;)

Wlasnie wuju masz racje:(Warto popracowac.Musze przyznac sama,ze to okropnie ciezkie jest.Niewiem czemu on to czyta.Moze sa tam art.o samochodach to temu,hehe! :o No,ale nie podoba mi sie to,ze on mi jakies wurzuty robi.

Czym się różni byle popierdółka od prawdziwego mężczyzny? - Popierdółka mówi \"stanik zapinany z przodu\", a prawdziwy mężczyzna - \"stanik rozpinany z przodu\". Taka różnica jest pomiędzy CKM a HUSTLEREM :classic_cool:.

Ja sama kupuje mojemu factowi CKM od czasu do czasu i do tego sama go przegladam....Nie widze w tym nic zlego.... To tylko gazeta... jak napisal kolega wyzej: infantylna gazeta (parafrazuje :)) Wkurzylabym sie gdyby mial do mnie moj facet pretensje takie jak Twoj...

Na dodatek wydaje go ta sama redakcja co Cosmo przy Wilczej. Jak widzę faceta co to kupuje to pismo to mi się smiać chce :P 3/4 redakcji to baby.

jestem kobieta isama lubie ckm czytac.../ogladac...i na ogol facet ukrywa je przede mna,bo wie ze sam nie skonczyl czytac a ja juz kradne mu gazete by zaszyc sie w samotnosci i ja rpzeczytac:)

Łoooooooooo jesu - ukrywać CKM\'a :O Hahahahahahahaha...to normalnie jak kupi \"Horny Gilrls 4\" to chyba go będzie musiał zakopać w ogródku :)

Gość stic ale ty glupi jestes
ja pierdole :o

Gość sadf
no nieeee... czym innym jest bawić się z innymi mężczyznami, a czym innym czytać kolorowe pisemka no na babski rozum, wolisz żeby twój facet czytał CKM, w tym oglądając zdjęcia kobiet, czy żeby obściskiwał się i flirtował z twoją koleżanką?

Gość bjdfskl
ckm to wiocha juz playboy lepszy

ja takich gazet nie czytam i z tad moje pytanie.On wlasnie tez mysli,ze jak u niego to zobacze to narobie mu awantury.Widzialam i jakos nie zrobilam,ale wkurza mnie to.A to chyba wynika z niskiej samooceny,ktora ja posiadam...

Gość ckm...gupi
CKM to naprawde idiotyczne pismo, poziom inteligencji panow tam piszacych osculyje w granicach dwoch cyfr. To jedna z najglupszych gazet na rynku, a znam ich wiele, bo siedze w tym biznesie. A co do jego pretensji, no skarbie co ty porownujesz ? Jak mozna porownywac czytanie durnej gazety do tanczenia z ŻYWYMI prawdziwymi facetami ?

Gość bgfcer
ja czytam play my gay

Na weselu chyba jets sie po to by potancowac i nie bede siedziec jak idiotka i odmawiac kazdemu tanca,bo moj facet jest zazdrosny,hehe!O nie!

Gość blond mynia
O dzisas, amant jesteś tu już 6 lat i nic nie wyrwałeś jeszcze?

Mi tam nie przeszkadza, sama sobie czasami poczytam CKM-a. Te wszystkie baby i tak retuszowane :)

Gość sex meestrz
Justynka, fajnie by było Ciebie zobaczyć w CKM:):P