Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto_dowod

Kobiety patrza na wyglad. Oto dowod.

Polecane posty

Gość oto_dowod

Wystarczy poczytac komenatarze na http://www.pudelek.pl/artykul/1538/robi_sobie_wolne_od_kobiet/2/ np. "aale ciachoo mniam, szkoda ze Polcy tacy oblesni" w dodatku obrazajacy nas-facetow, ze niby jestesmy oblesni. To oczywiscie tylko jeden z licznych komentarzy na temat wygladu tego faceta. Tylko pytanie, czemu KLAMIECIE, ze wyglad nie ma zadnego znaczenia, albo ma bardzo male znaczenie?

Gość iiiiiiiiii wczesna jeeesień
pfffffffff to niby ciacho ? :-0

Gość oto_dowod
czytajac komentarze, mozna tak stwierdzic. Nie wiem, czy jest to "ciacho" czy nie, bo nie jestem gejem.

Gość smierdze wódką
mnie sie Nastula bardziej podoba, Pawel Nastula :)

Gość oto_dowod
Niby dlaczego? Ludzie pisza, co mysla. Dlaczego mialaby ta osoba pisac, ze to jest ciacho, a w rzeczywistosci tak nie uwazac?

Gość to
ten na zdjęciu jest obleśny.Wygląda jak niedomyty.BLE nie lubie takich.Może nie tak bardzo na wygląd, ale u mnie podstawa to czystosc i schludność.Dla M. Wiśniewskiego np. nawet w pięte bym się nie dala pocalować.pa

Gość a Ty z kim rozmawiałeś
że takie wnioski Ci się nasunęły? Jak to nie jest ważny? Skąd Ty się urwałeś? :P Tytuł topiku odkrywczy :O:P

Gość oto_dowod
Gdzie? Nawet, tu na kafeterii. Prawie wszystkie pisza, ze szukaja mialego faceta, nie musi byc przystojny. A to, ze wyglad ma dla kobiet znaczenie wiem nie od dzis, ale wreszcie mam dowod.

Gość to dopiero ciacho
Adamek cialo ma super tyle ze z twarzy nie bardzo mi sie widzi...

Gość przestroga
tak jakby faceci nie patrzyli tylko na wyglad :(

Mnie się podoba Saleta. Przemek Saleta :classic_cool:

Gość oto_dowod
przestroga - ale my nie ukrywamy, ze chcemy kobiety ladnej, a Wy klamiecie w zywe oczy, ze wyglad nie ma dla Was znaczenia.

Gość przestroga
wcale nie tyle ze dla babek przystojny to co innego niz ladny

Facet musi być odrobinę ładniejszy od diabła :classic_cool: a często ten nieprzystojny ma takie coś w twarzy, że ciary przechodzą :-0 :D

znam wielu w sumie brzydkich facetów , którzy są super przystojni :) i facet nie ma byc ładny ,ale miec to coś :) wygląd to nie tylko uroda dana od matki natury , to styl , sposób ubierania , poruszania się itd. jak piękny facet wyskoczy w dresiku to za cholere przystojny nie bedzie , chyba , ze idzie na jogging :)

byle nie w ortalionowym :classic_cool:

oto dowód proszę, nie uogólniaj... \"Wy kobiety klamiecie, że wyglad nie ma znaczenia\" ja jestem kobietą i mogę Ci tutaj szczerze powiedzieć, że oczywiscie ma. coś podlapiesz i afere robisz

Gość oto_dowod
Jaka ofere? Pokazalem tylko, ze jestescie zaklamane. Zeby byla jasnosc- nie zarzucam Wam, ze patrzycie na wyglad, tylko to, ze twierdzicie inaczej. Nie lubie klamstwa, ot co.

Gość a mnie sie podoba
Bond, James Bond :P:P:P

który ? :classic_cool:

no. i ja. a długo myślałeś nad tym swoim wnioskiem na temat kobiet? bo Ci nie wyszło...

oczywiście ze ma znaczenie!! nie łudzmy się najczesciej zwracamy uwage na tych zadbanych i działa to obie strony- faceci ogladaja sie za ładnymi i kobiety za przystojniakami... pierwsze wrazenie ma duze znaczenie

Gość nietrybiący tryb
no i co z tego ze dziewczyny patrza na wyglad? niech sobie patrza, maja takie samo prawo jak my, tez patrze na wyglad dopiero pozniej na charakter...no chyba ze wyglad jest super:classic_cool:...wtedy charakter jej mnie malo interesuje ;)

Gość oto_dowod
aga87 - cale zycie, ale przynajmniej poznalem prawde :p koczi - to prawda, ale czemu tyle kobiet pisze inaczej? Ze niby charakter.... blablabla...

Gość oto_dowod
"no i co z tego ze dziewczyny patrza na wyglad?" Nic. Napisalem w poscie 13:16 - nie zarzucam Wam, ze patrzycie na wyglad, tylko to, ze twierdzicie inaczej. Nie lubie klamstwa, ot co.

Gość oto_dowod
bezzębna_łachudra - zadbanie to jedno, a wyglad super-przystojniaka z figura atlety to co innego.