Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto_dowod

Kobiety patrza na wyglad. Oto dowod.

Polecane posty

oto_dowód---> moze dlatego zeby zrobic dobre wrazenie?? a moze dlatego ze sa dwulicowe?? oczywiscie nie zamierzam generalizowac, ani oczerniac niewiast. no ale sami zobaczcie: niewielu ludzi mówi to co mysli, zwłaszcza o innych osobach.

oto dowd-całe życie? he he mówisz jakbyś mial 87 lat... ale to akurat nieważne ile Ty tam sobie latek liczysz... w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować sukcesu związanego z poznaniem prawdy na temat kobiet :-P

Gość nietrybiący tryb
------> bezzębna_łachudra wierze ze chcesz miec ladne dzieci ( kto by ni chcial), do tego zdrowe, silne, pozbawione wad genetycznych..... Hitler szukal podobnie:classic_cool:

Gość a Ty z kim rozmawiałeś
niby jak ma nam zależeć na Waszym wyglądzie, jak 95 % facetów jest brzydka jak nieszczęscie? :P

Gość iiiiiiiiii wczesna jeeesień
Dobrze, że nie fizjonomię :classic_cool:

Gość oto_dowod
"niewielu ludzi mówi to co mysli' Ja tam zawsze mowie, ze najpierw zwracam uwage na ladne dziewczyny. A to, czy ktos powie, ze jestem pustak, czy nie, to mam gdzies. :p "oto dowd-całe życie? he he mówisz jakbyś mial 87 lat..." Bo tak mialo zabrzmiec :p "w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować sukcesu związanego z poznaniem prawdy na temat kobiet " Dzieki ;) :classic_cool:

Gość oto_dowod
"50 % jest w miarę fajnych, a takich wybitnych ciasteczek to tlyko ze 2 %" No to ja jestem w tych 48% - nie "w miare fajnych", ale super-fajnych :D "podoba ma się Twoje poczucie humoru" Nie tylko Tobie :p ;) :classic_cool:

Gość pytanie do socjologów
jesli masz kompleksy to przejmuj sie dluzej, mi ogolnie to zwisa czy dziewczyny patrza na ten wyglad, ze mna nie jest az tak zle (chyba) :classic_cool: zreszta idz na dysko-blyski tam zawsze sie znaja pijane dziewczyny ktory wyglad nie robi roznicy i bynajmniej do "wybitnie madrych" nalezec nie beda :D

kobiety są bardziej skomplikowane , niz autor topiku jest w stanie chyba pojąć :) najważniejszy jest charakter , ale..........tylko facet z charakterem potrafi wygladać i tyle......... jaki charakter ma dresiarz , albo brudas? po wygladzie oceniamy faceta tzw.pierwsze wrażenie pewny siebie , zadbany od razu wygląda lepiej a kto chce zadawac sie z zakompleksionym łachudrą ?

Mężczyźnie zakochują się przez oczy, a kobiety przez uszy . . . Taka prawda jeśli się w to zagłębimy . . . Jeśli facet ma gadane to praktycznie każda babka jest przez niego do poderwania . . . Faceci znów patrza na wygląd zewnętrzny. Wiadomo, że wygląd jest ważny - bo chyba żadna z nas nie chciałaby słuchać kogoś z brzydkim oddechem, bez zębów i plującego przy mówieniu . . . ;-)

Jasne, że nie - chodzi mi o to, że jest mu łatwiej. Przecież łatwiej poderwać laskę wygadanemu facetowi niż nieśmiałemu . . . a czasami ten nieśmiały ma wiecej uroku od tak zwanego \"bajeranta\". Poprostu nie umie się sprzedać . . .

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci