Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuszkaaaaa

dlaczego faceci wymagaja od kobiet golenia miejsc intymnych a...

Polecane posty

Dlaczego? ano dlatego ze bez tych kłaków jest estetyczniej, poprostu śliczniej. busz zawsze mnie przerażał. ogolona na zero różowa cipka to jest TO!!! wzgórek łonowy owszem może być delikatny jeżyk, ale zadbany, ładnie przystrzyżony :-) Sam zresztą gole sobie jajca na zero i 'góre" przycinam trymerem by było estetyczniej wiec czemu mam nie wymagać tego od kobiety? ;)

Włosów tam nie gole, ale obcinam ma krótko :) Włosy mam ciemne, nie jestem świńska blondynką.

Gość karrollaaa
to znaczy jak facet ci robi minete to si enatyka na kłaki........ obrzydliwe to jest al ejak tam chcesz :P

Gość karrollaaa
a co miał chłopina powiedziec?:O fuj fuj fuj.......

Gość chudzielec_wysoki
mnie najbardziej wkurzalo jak moja eks miala wlosy i musialem je polykac podczas minety. :( na dodatek miala brzydkie wlosy, bo jej siwialy! tracily kolor przy koncu i brzydko to wygladalo. ale fakt - jesli facet chce zeby mu robic loda (ja akurat nie bylem za bardzo zwolennikiem) to powinien zgolic wlosy na jajach - musi byc rownouprawnienie, jesli kobieta ma golic wlosy do minety to i facet powinien golic do robienia loda. inna sprawa - kobieta fajnie wyglada jak ma bujny zarost cipki. ale minete niezbyt sie wtedy przyjemnie robi. 'byc albo miec', oto jest dylemat :)

Gość bla bla blaaaaaaaaaaaaaa
ja tam wymagam od faceta, by sie golil, a co :)

Gość masassss
W życiu bym nie chciała, żeby mój chłopak golił miejsca intymne! Ma być zarośnięty i już, podoba mi się właśnie taki:).

Gość chudzielec_wysoki
no dobra, ale jak bedzie ci kazal ciagnac druta az do nasady (do samych jajec) to co bedzie, jak nałykasz sie wlosow? bedzie ci przyjemnie, he? ;)

Gość ja też lubię włosy u facetów
"do nasady" i tak nie sięgnę, ale jajka mogę wylizać owłosione - nie przeszkadza mi. Sama przycinam - dla siebie, bo lubię.