Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Z_Nienacka

Zauroczyłem się w nieznajomej. Wysłać jej kwiaty?

Polecane posty

Gość Emiko
miedzynarodowe srodowisko..wiesz a ja sobie jezdze po swiecie (pracujac zawodowo) i musze Ci powiedziec ze nasz kraj jest jednym z niewielu gdzie zwrot grzecznosciowy pogania zwrotem grzecznosciowym i sluchajac jak 'pani pania pogania,prosze pani dla pani panowie bla bla' naprawde mozna krecka dostac;my Polacy lubimy paplac eh szkoda czasu na (^przepraszam) pierdoly

Gość csadc
yyyy... ktoś wyżej radzi w liściku podać adres domowy... no cóż, odradzam (owszem, jest pewna nierówność, dziewczyna dostaje kwiaty do domu a sama nie wie gdzie mieszka adresat ale jeśli liścik miałby wpaść w niepowołane ręce, mogłoby to spowodować pewne perturbacje)

Do \"powtorkaZrozrywki\" - ja mam troszkę mniej lat od Ciebie (25), a ta dziewczyna tak na moje oko 22-23 l. Pisanie \"pani\" wydaje mi się trochę sztuczne i bardzo oficjalne. No ale jeśli jeszcze parę kobiet zasugeruje mi, żeby właśnie się tak do niej zwrócić, to tak zrobię. Prawdę mówiąc to nigdy jeszcze nie robiłem niczego podobnego i nie bardzo wiem czego mogę się pózniej spodziewać. Jeśli ona ma faceta, to mogłbym mieć kłopoty, a tego chcę uniknąć. Aha, ktoś tu pisał, że jako urzędnik jestem zobowiązany do utrzymywania w tajemnicy cudzych danych osobowych. Tak, zgadzam się z tym, ale myślę że dla takiej kobiety warto zaryzykować. Poza tym nie wykorzystam jej danych w jakimś złym celu, ani nikt inny jej adresu oprócz mnie również nie pozna. Myślicie, że ona po otrzymaniu kwiatów miałaby jeszcze pretensie do mnie o to, że wykorzystałem jej dane osobowe w taki sposób? To chyba mało prawdopodone. No chyba że miałby o pretensje jej ewentualny facet... Ale to czy jest z kimś czy nie wybadam osobiście.

Gość csadc
.. ale wracając do pytania w temacie.. Radziłam żeby kwiaty zostały wysłane, pisałam że ucieszyłabym się, dla jasności muszę jednak dodać że poza pewną radością również: 1) byłabym bardzo zakłopotana i skrępowana, 2) byłabym onieśmielona i zaniepokojona o co chodzi i czego ode mnie przysyłający kwiaty oczekuje, 3) bałabym się (może to odzywa się jakiś psychopata a tu jeszcze zna mój adres) 4) czułabym się zobowiązana :(((, i pewnie inne przykre emocje bardzo by mnie zdołowały.

Gość csadc
na pewne do odważnych świat (i co tam jeszcze ;D) należy a gdybyśmy przejmowali się przepisami, takie frajerstwo by nam zaszkodziło

Moim zdaniem: Kwiatki - wysłać Liścik powinien być krótki (!!!) a nie po 150 razy \"gdyby była Pani uprzejma\" itp. hmm może lepiej \"pani\", ale nie więcej, niż raz, staraj się pisać w formie bezosobowej :P Przeproś w liście, że wykorzystujesz dane osobowe, ale - \"nie mogłem nie napisać, zmarnować takiej szansy\" - coś w tym tonie - wg mnie najlepiej. Powodzenia!!! :)

Gość csadc
Taki_Jeden_Znienacka, ale dziewczynie nie zaszkodzi jeśli się trochę zdenerwuje, w końcu jej obawy okazałyby się chybione, wręcz trochę mieszanych uczuć, nerwów, niepokoju działa na twoją korzyść i tak raczej powinny przeważyć radość i podekscytowanie :)))

Gość super
i co wysłałeś?????????????????

Gość karolina8901
Pewnie, że tak. To naprawdę miła niespodzianka. Na pewno każda kobieta by się ucieszyła z takiego prezentu. Tutaj http://www.kwiatowaprzesylka.pl/ są namiary na świetną kwiaciarnie wysyłkową Kwiatowa Przesyłka.

Gość gość
prawie każda kobieta lubi otrzymywać kwiaty, przyjemnie jest dostać kwiaty osobiście i pocztą, ja korzystałam z usług http://www.artico.com.pl/ kiedy chciałam wysłać komuś kwiaty

Gość gość
Doskonały przykład dobrego prezentu - http://www.roseduchateau.com Pewnie, że wiele zależy od tego, ile macie do wydania, ale ogólnie niewielkim kosztem można znaleźć coś naprawdę fajnego. Będzie zadowolona ;-)

Gość gość
Kulki analne jej wyslij.