Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristal

Buciki na zimę

Polecane posty

Gość kristal

witam,przejrzalam mnostwo stron o butach dla dzieci i nie potrafie podjac decyzji dotyczacej wyboru firmy.moj synek ma 15 m-cy,od czerwca chodzil w sandalkach BARTEK,kupilismy je troszke wieksze i obecnie chodzi w nich po domu (odkad sa chlodne dni).Z bucikow jestesmy bardzo zadowoleni,nie mial problemow z chodzeniem w nich,z bucikami nic sie tez nie dzialo(pekanie,rozklejenie itp).obecnie chodzi rowniez w BARTKACH-nieocieplanych polbucikach,niestety pomimo ze zakladam malemu rajtuzki i skarpetki w chlodniejsze dni (a teraz wlasciwie same takie) stopki mu marzna.Bardzo prosze o pomoc w doborze bucikow na zime! czytalam kilka opinii,ze BARTKI moga byc za zimne,pomimo kozuszka i widzac ze w jesiennych tak rzeczywiscie bylo waham sie przed kupieniem bucikow z tej firmy.Chcialabym przeznaczyc tez na buciki tak do 200zl,nie wiecej.ale jesli ktos szczegolnie poleci mi kozaczki drozsze to tez jestem sklonna kupic.dziekuje za odpowiedz!

ja jednak polecam bartka- my na zime tez kupimy tej firmy. Dobrze stope trzyba obuwie ortopedyczne. nie polecam firmy gufo!!! ladne buciki ale bardzo nietrwale- mielismy sandaly- wogole nie trzymaly stopy.

Gość a ja ja
Mój syn też przez dwa lata miał bartki i nózki mu nie marzły, a na spacery wychodziliśmy na kilka godzin. Rewelacyjne są ecco, ale to wydatek rzędu 250-300 zł.

Gość a ja ja
Może twoje dziecko ma cos z krążeniem, skoro mimo rajstopek i skarpetek ma zimne nóżki?

Gość kristal
dziekuje za odpowiedzi.jesli chodzi o krazenie,to mysle ze wszystko jest ok,dopiero teraz mu marzna,gdy przyszle chlodne dni.w domu ma stopki cieplutkie,pomimo,ze chodzi w sandalkach.poza tym ja tez jestem zmarzlak i ciagle mam chlodne dlonie i stopy.wydaje mi sie,ze po prostu juz powinien chodzic w ocieplanych bucikach dlatego chcialabym kupic zimowki w najblizszych dniach i zakladac mu w te chlodniejsze dni.czekam nadal na Wasze opinie.dziekuje.

Ja kupiłam fajne ocieplana kozaczki. Są na zamek bo wiadomo, że łatwiej się je ubiera. Oczywiście ze skóry. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.