Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kesi8

dlaczego faceci uważają że atrakcyjne dziewczyny to puste gwiazdy...

Polecane posty

Gość do bgfcer
Szanuję zdanie innych, staram się być kulturalna ale człowieku żeby B. Spears (tudzież inną lalkowatą blondi) stawiać nad M. Belluci - NIE!!! Jak się cieszę, że w życiu spotykam facetów preferujących brunetki,a jeżeli TY reagujesz aseksualnie na pewne naprawde piękne kobiety (ale brunetki-twój argument) to cóż, PO PROSTU masz kiepski gust :-/

Gość bgfcer
ale ja wole blondynki niz brunetki ..Wiekszosc facetow nie ma nic do blondynek i twierdzi sie ,ze taki kolor jest najatrakcyjniejszy chociaz z drugiej storny wiadomo jaką czesto opinie mają blondi

Gość eh rozumiem Cię
:( w dodatku najczęściej takie bezpodtsawne wnioski wysuwają inne dziewczyny,brzydsze,najprosciej jak się nie maja do czego kobiety inne przyczepić to powiedza że kiedyś coś tam glupiego powiedziała,wymyślą coś i rozpowiadają:/

Gość bgfcer
zaraz zaraz czy ja gdzies napisałem ,ze wole blondynki ?NA pierwszym miejscu sa szatnyki drugie blondynki ,a na koncu brunetki..Nie lubie gdy kobieta farbuje wlosy..

rozumiem ze podobaja Ci sie brunetki i szanuje to ale prosze nie wypisuj mi tu ze jesli ktos woli blondynki to jest bezgusciem bo obrazasz mojego przyszlego męża i ninych facetów co je preferują

Gość tytuły miss zazwyczaj
zgarniają blondynki ..Miss world jest blondi z CZech..Wiec wiadomo dlaczego kolor włosów ma znaczenie

Gość trzedziestolatek
idiotki zdarzają sie zarówno wśród blondynek jak i i brunetek. My nie mówimy ze atrakcyjne dziewczyny to puste gwiazdy. Miano to zarezerwowane jest do wytapetowanych, tipsiastych blond solarek. Atrakcyjna, w miare naturalan dziewczyna, jeżeli jeszcze macos do powiedzenia, oprócz chwalenia sie studiami-ok.

Gość do bgfcer
Cóż sama odpowiedziałaś sobie na topik - dlaczego nie jesteś uważana za ,,inteligentną" - rozśmieszyłaś mnie dziewczyno :) Naucz się czytać ze zrozumieniem, potem się wypowiadaj. Nie napisałam, ze jeżeli ktoś woli blondynki jest bezguściem (uważam, że bardzo wiele blondynek jest pięknymi kobietami), ale iż skoro bgfcer uważa kobiety pokroju m.belluci za nieatrakcyne (ze względu na ciemne włosy)to coż ... jak dla mnie jego gust do mnie nie trafia. Liczy się ogólne piękne, nie otoczka włosów (które notabene można przefarbować). DO tego co pisał o misskach - człowieku opamiętaj się, blondynka miss świata to przypadek naprawdę rzadki ... niestety :(

Gość to dlaczego
kobiety najczesciej farbuja wlosy na blond ,a nie czarny? Bo mezczyzni wola blondynki..

Gość do bgfcer
Bo te kobiety ,,myślą", że mężczyźni wolą blondynki :) A tak niestety nie jest w większości przypadków...bynajmniej wynika tak z moich obserwacji a także licznych badań przełamujących to stereotypowe twierdzenie. Zresztą blondynka z odrostami to naprawdę nie jest ,,to" co kręci większość facetów ... 90 % facetów i tak woli naturalny kolor włosów.

Gość trzydiestolatek
Blond... i wszystko jasne Blondynka - kolor włosów, osobowość, styl... Blondynka - kolor włosów, osobowość, styl... /AFP Poniedziałek, 16 października (12:34) Do jasnowłosych kasjerek ustawiają się dłuższe kolejki. Seksstrony www z blondynkami mają trzykrotnie większe powodzenie niż inne. Blond jokes można liczyć w tysiącach. Poważni naukowcy potrafią zdobywać fundusze na badania fenomenu blondynki przez kolejne 20 lat! Aktorka Joanna Brodzik, subtelna brunetka, jest dziś najpopularniejszą blondynką w Polsce. Kiedy przeszła na blond, ponad 60 proc. mężczyzn uznało ją za ideał kobiety. Dlaczego? Przecież NIE JEST blondynką. Nie są nią także Madonna, Sharon Stone ani nawet Otylia Jędrzejczak. Są za to żywymi dowodami na to, że w blondzie nie chodzi o żadną prawdę, tylko o wrażenie. "W końcu tym jest kolor: wrażeniem psychicznym wywołanym w mózgu, gdy oko odbiera promieniowanie - mówi dr Tomasz Szlendak, socjolog. - Blond zaś robi wrażenie duże. Wzbudza emocje". Te emocje wahają się od uwielbienia do obsesji. Blondynki mają "swoich" badaczy, którzy zawzięcie tropią ich charakter, skłonności oraz wpływ, jaki wywierają na mężczyzn. Wyniki tych badań pokazują, że jasnowłose kobiety są obiektem blondynkofilii oraz... blondynkofobii. http://fakty.interia.pl/prasa/styl_zycia/news/blond-i-wszystko-jasne,806033,3341

Gość Szczera prawda.....
"Mężczyźni wolą blondynki, gdyz uważają, że brunetki są inteligentniejsze i przez to bardziej niebezpieczne" Luise Rinser

\"kesi8 Nie zastanawialiście sie niegdy dlaczego tak jest ze faceci tak wlasnie mysla? ja mam 25 lat jestem wysoka szczupla blondynka z niemalym buistem i generalnie wiekszosc facetow (chociaz nie tylko uwaza ze jestem pusta laska)a ja koncze studia magisterskie jestem bystra i umiem rozmawiac na wiekszosc tematow, ale zanim sie odezwe to juz mnie szufladkuja....paranoja jakaś! \" Sama sobie zaprzeczasz:P.Z tego opisu wynika że nie jesteś atrakcyjna:P.

Gość Przykro mi ....
Nie wiem jak z Twoją atrakcyjnością, ale tym topikiem (sposób formułowania zdań, stosowanie się do zasad interpunkcji etc.) dowiodłaś, że o wysokiej inteligencji w Twoim przypadku nie można mówić :(

nie sądziłam że po tak wnikliwej analizie moich wypowiedzi można stwierdzić że nie jestem inteligentna...zwłaszcza że wiele osób, które się tu wypowiadają robią błędy(które zresztą często się im wytyka)w końcu jak się szybko pisze to jest to możliwe, cóż trudno, ludzie mają prawo oceniać innych tak jak chcą...

rozumiem że mozna mieć swoj ideał kobiety dobracowany w każdym szczególe,ale do cholery jak można obrażać innych jeśli tych kryteriów nie spęlniają. ciesze się że nie jestem w Twoim typie ale przykro mi że jesteś taki ograniczony...i pewnie będziesz w życiu sam bo przejdzie Ci koło nosa ktoś naprawdę wspaniały bo...nie będzie mieć takiej metryczki jaką sobie wymyśliłeś.ale mimo Twoego braku uprzejmości i kultury życzę Ci szcześcia...

Gość gość
DLATEGO ZE SZUKAJA USPRAWIEDLIWIENIA ZE NEI WARTO SIE DLA PIEKNEJ DZIEWCZYNY STARAC I ANGAZOWAC to samo jest z pojeciem focha pod ktory podpina sie kazdy problem oraz z tym ze wszystkie kobiety sa blacharami i materialistkami oto odpowiedz