Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lilith_ta

Trup w szafie!

Polecane posty

Gość nice_nice
powiedzialam swojemu facetowi, ze nigdy dotad nie robilam zadnemu innemu loda...robilam i to trzem:| pozatym, przespalam sie z gosciem, ktorego poznalam na necie, nie wie o tym nawet moja najblizsza kumpela!

Gość nice_nice
a i ejszcze jedno- bylam wychowawczynia na obozie ( mam 21 lat), to bylo w te wakacje, calowalam sie z 15 latkiem :|

aaa i jeszcze miałam dwa bardzo krótkie romanse z żonatymi, dzieciatymi chamówa , bo wiedziałam o tym ze mają kobiety ale miałam to wtedy gdzies, wazne było moje CHCE GO

Gość Dobrze dobrze
róbcie rachunek sumienia gdyż zostanie to wam przypomniane

Gość o w morde
jak tak czytam to sobie myśle, że lepsza nic nie jestem też mam swoje trupy: spowodowałam stłuczke i uciekłam, podczas 8 lat swojego związku miałam 3 romanse, przez ostatni rozstałam się ze swoim chłopakiem ale nie powiedziałam mu prawdy dlaczego odchodze. Z dwa lata temu byłam uzalezniona od narkotyków a wszyscy myślą że jestem wnet chodzącym ideałem i nikt nic nie podejżewał. :( :( i co gorsze znalazła bym na upartego jeszcze parę rzeczy by tu wpisać

a mój narzeczony z którym jestem w ciąży i będziemy sie hajtać ma dziecko z inną. I oprócz nas dwojga nikt o tym nie wie. Ani moja rodzina ani jego....

Gość roam
jestem gejem i moja fdziewczyna o tym nie wie