Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAGMARAAA

moja mama jest w ciazy

Polecane posty

Gość DAGMARAAA

moja mama ma 45 lat i co sie okazalo ze jest w ciazy strasznie sie boi i wogole ja jestem najmlodsza z rodzenstwa mam 19 lat i jeszcze mieszkam z rodzicami ciagle mame pocieszam ale ona tylko ryczy ze wsttyd ze jest juz babcia anie jej macierzynstwo nie wiem czy to hormony jej tak napirzdzaja czy co ale juz nie wiem co mam mowic abny jak pocieszac ciagle z tata nadskakujemy nad nia a ona tylko chodzi i narzeka i ryczy i wogole ze kasy nie ma na dziecko i wogole takie tam noromalnie koszmar poradzcie cos prosze bo juz nie wiem gdzie szukac pomocy

Gość monty66
to nie jest takie straszne.powiedz jej ze pomozesz prza wychowaniu dziecka.ze postarasz poszukac sobie jakiejs pracy zeby ja odciazyc troche finansowo.mojej kolezanki mama tez miala 45 lat kiedy zaszla w ciaze.urodzila zdrowa i duza corke ktora teraz jest rozpieszczona.wszystkie jej siotry w niemczech siedza to mozesz sobie wyobrazic ile kasy maja a mala wszystko chce bo jak siostry raz na rok wiedzi to wiesz jakie szalencze zakupy najmlodszej robia.

Gość to ja piszę
powiedz, że jest jeszcze młodą kobietą. Tyle dziewczyn nie może mieć dzieci, leczą się i nic, a Twoja Mama - normalna, zdrowa babka będzie miała dziecko :-) Moja bratowa urodziła w wieku 42 lat i wszystko było OK. I niech nie płacze, bo dziecko tez bedzie płaczliwe. Pozdrawiam

Gość csadc
heh, te dziecko ją odmłodzi niech się nie martwi, nie ona jedna :)))

Gość kabaretka_aa
nie martw sie Mała;) moja mama mnie urodzila jak miala 38 lat .. tez ludzie gadali ze babci sie dziecka zachcialo , moja mama nie wiedziala czy sobie poradzi , rowniez finanse i co? teraz niczeg nie zaluje! ma wspanialą córeczke czyli mnie:D(18 lat) wychowała mnie pomimo wielu przeszkód za co jestem jej wdzięczna bardzo...;) takze uspokoj sie i mamusie bo bedzie dobrze zobaczysz!:)