Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*aAa*

Napiety brzych

Polecane posty

Wlasnie zaczynam 30tc Dzisiaj od rana mam wrazenie ze co jakis czas napina mi sie brzuch Moj gin mowilam ze do 10 razy na dzien to norma bo macica trenuje Problem w tym ze nie licze ile razy tak sie dzieje poprostu co jakis czas czuje to napiecie Czy sa jakies wyrazne sygaly ze cos jest nie tak i ze powinnam zglosic sie do lekarza?

Gość juastyba
Może to normalne skurcze, ale jabym nie ryzykowała i pojechała na ktg. Tam znmierzą ci ich czestotliwość i nasilenie. Nie martw sie na zapas, ale lepiej chuchać na zimne

Gość juastyba
mi sie zaczął stawiać od 32t.c i do rozwiązania musiałam leżeć

Ja jestem na bierzaco z tym. Liczyłam w ciągu godziny brzuch napinal mi sie do 5-6 razy. Zaniepokojona poszlam na wczesniejsza wizyte do lekarza. Lepiej dmuchac na zimne. Przepisal mi Luteine 2 razy po 2 tab. i kazał leżeć. We wtorek ide na kontrl, ale juz jest lepiej. Dla pewnosci idz do lekarza, te napiecia moga powodowac wczesniejszy poród. Dodam że ja jestem w 26tyg. ciąży. Pozdrawiam

juastyba dziekuje za odp:-) moonia dobra rada zaczne sprawdzac ile razy w ciagu godz sie napnie ide sie polozyc Mysle ze przesadzilam dzisiaj ze sprzataniem:-(juz nie bede