Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --Wadisek

Ci, którzy naprawdę kochają konie, nie mogą bez nich odpoczywać

Polecane posty

Gość --Wadisek

Eloo! W ostatniej książce którą przeczytałam (zresztą bardzo ciekawa powieść Joanny Campbell – zna ktoś? xD - w każdym razie polecam :P) co zdaniem autorki jest najważniejsze u koni , stanowi ich prawdziwą wartość i jest podstawą wszelkich triumfów – jest to po prostu serce, serce konia i serce jeźdźca . Po prostu współpraca tych serc w skład której wchodzi kombinacja zaufania z odwagą . Ja się z tym zgadzam :D Co sądzicie w ogóle o koniach? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi =)

Koń - zwierzę inteligentne i takiego musi mieć Pana/Panią. Najlepiej jednego. Z koniem można mieć wspaniały kontakt i przyjaźń. Starczy razem być, opiekować się, czesać, szczotkować, a koń odwdzięczy się taką miłościa, tak ją okaże, że...trzeba tylko ją odebrać. Koń potrafi być wierniejszy niż pies, delikatniejszy niż.. inny człowiek. KOCHAM KONIE

Gość a ja swojego codziennie
męczę:o Aż staje i pluje na mnie:o

Gość --Wadisek
Chyba Cie pokopało? SDłowo Koń wam sie tylko kojarzy z jednym!!!!1 Debile z Was! Faceci to gadzia płeć

Gość Naiorbia
Heeej wsyztkim czy znacie jakies faajnie ksiazki o koniach a jeszcze lepiej filmy ...? :D **** Koń jest Bogiem , galop nałogiem , skoki zabawą trening podstawą !