Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sceptyczna2

moze ktoś sie wypowie

Polecane posty

Gość sceptyczna2

Czy ktoś wie coś na temat księdza Cyrana? Zaciekawiona jestem tym , poniewaz , znam osobe , ktora uczestniczyła w mszach osprawianych przez tego księdza. To co opowiada , wydaje mi się kompletna bzdurą . Dlatego chciałabym poznać opinię osób , ktore zetknęly sie być moze z tym księdzem. Wyobrażcie sobie , człowiek który nie jest religijny do tego stopnia , aby uczestniczyc w mszach chociażby co niedzielę , nagle na mszy tego księdza , dostaje takiego amoku , ze widzi gołebie latające mu nad głową . Co sie dzieje? Czy to manipulacja zbiorowa ludżmi, bo inni tez maja jakies tam przezycia , łącznie z rzucaniem sie na podłogę w drgawkach ? To mi wyglada raczej na jakiegos guru , a nie księdza. Myle sie? Niech mnie ktos oswieci , bo nie wiem co mam myslec o tego typu praktykach. Dodam jeszcze , ze to działo się na mszy pt- wypedzanie szatana .

Gość kolki44
A gdzie ten ksiundz jest?

Gość TAKA PRAWDA
PIERDOLENIE O SZOPENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sceptyczna2
Nie mam pojęcia gdzie ten ksiądz jest na stałe . W naszym miescie ma "wystepy goscinne" , co miesiąc . Jedna z parafii udziela mu azylu. Wiem , ze w czasie tych mszy ludzie , sypia na tace cięzkie pieniadze . Czy moze o to chodzi w tym wszystkim?

Gość kolki44
a w jakim mieście mieszkasz? bo u nas w Poznaniu chyba sie nie pojawia

Gość sceptyczna2
Mieszkam w Czestochowie

Gość tiririri
no to jak to sie dzieje na m,szach pt wypedzanie szatana to co ty sie dziwisz?

Gość kolki44
no to wszystko jasne,naciagaczy nie brakuje a naiwnych ludzi takze a szczegolnie starych babek dla ktorych ksiadz jest wyzej od Boga

Gość tiririri
w dodatku w czestochowie

Gość sceptyczna2
Potrafię zrozumiec stare babki , ale jesli racjonalnie myslacy człowiek , zaczyna opowiadac mi bzdury o latajacych gołebiach , to węszę tutaj coś bardzo brzydkiego. Chciałabym naprawde poznac opinie innych osób , ktore zetknęły sie z tym księdzem . Moze ja się mylę , nie wiem.

Gość una lala
co jest dziwnego w latajacych gołebiach?

Gość sceptyczna2
A Częstochowa nie ma tutaj nic do rzeczy. W kazdym miescie znajdzie się stado fanatyków religijnych , tylko zastanawia mnie , dlaczego normalni ludzie , daja się tak poniesc . Co tam się dzieje? Chodzi mi po głowie mysl , aby isc na taka msze i sprawdzic . Podobno nastepna juz za dwa tygodnie

Gość sceptyczna2
Co dziwnego w latających gołebiach? To jest dziwne , ze tylko on je widzi , bo z kolei pozostali maja odmienne wizje