Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny

Kolejny piątek ... kolejny wieczór

Polecane posty

Gość beznadziejny

Znowu sam ..... jestem taki beznadziejny

Gość znowu sama
tzn ze ja tez jestem beznadziejna ?? :O

Gość beznadziejny
Nie ... ja nawet nie próbuje tego zmienić

Gość znowu sama
głowa do gory. a koledzy gdzie?

kolejny piatek, kolejny wieczor....weekend sie zaczyna!!! jesli jestes sam,to zmien to.\"rusz dupsko\" i wyjdz gdzies do knajpki, na impreze, moze poznasz kogos? zadzwon po kumpla/ kumpelI umow sie i dzialaj! a nie narzekaj.na co liczysz? ze zaraz ktos wparuje do Ciebie i kogos poznasz? Ty wyjdz z domu-moze ten wieczor zmieni Twoje zycie...a jesli nie ten to nastepny ale dzialaj! POWODZENIA

Gość ooooooo
TUTAJ TEż MOżESZ COś ZDZIAłAć ;)

dlaczego nie prbujesz tego zmienic? chcesz tak do konca zycia zamykac sie w domu ?i uzalac sie nad soba jaki to ja beznadziejny jestem? przestan.zmien to !i zobacz jakie zycie potrafi byc cudowne.

Gość ooooooo
A TAK W OGóLE TO DLACZEGO UWAżASZ żE JESTEś BEZNADZIEJNY?

Gość znowu sama
chyba sie autor ulotnił zachecony radami ;)

hehe...chyba tak....i dobrze, szkoda piatkowego wieczoru marnowac na siedzenie w domu :) zwlaszcza ze pogoda (przynajmniej w katowicach) jest ok, od jutro ma byc chlodniej ;/

Gość znowu sama
a ja słyszalam ze do grudnia ma byc pogodnie - dzis jedna przekupka na targu mi poweiedziala :D hehee

Gość beznadziejny
jestem jestem ... poszedłem po cos do jedzenia bo od rana nic nie jadłem .... kompele odpadają ... kumple prawde mówiąc nie wiem co robią ani gdzie są... wyjscie na jakąś impreze sam - nie lubie tego dlatego nie praktykuje ... na dyskoteke chodzic nie lubie ... życie tylko chwilami jest cudowne jestem bo nie potrafie wziąść sie za siebie

Gość powiedz
kocham to forum, bo mozna to spotkac ludzi, ktorych najbardziej w zyciu gryzie dokladnie ten sam mol co mnie:) i mozna sie podzielic przemysleniami i doswiadczeniami ja zauwazylem pewna rzecz. czesto myslalem sobie: no gdzie ja niby wyjde? i to prawda. jesli nie mialem wcale znajomych ani kolegow, kolezanek to nie mialem zadnych szans ale teraz postaralem sie poznac troche ludzi, mam nawet jednego kolege i dzięki temu mam gdzie mojsc, z kim pojsc i wtedy dopiero poznawac nowe osoby a jak nie ma sie absolutnie nikogo to ciezko cos zmienic, tego nie rozumieja zwykle osoby, ktore doradzaja wyjsc z domu a same mowia ze nie moglby wyjechac gdzies na stale bo by byly same, a wiele osob w swoim rodzinnym miescie jest samych jak palec i zyje ale to ciezkie zycie no a ja walcze, poddaje sie, walcze..dzis akurat kolegi nie ma ale planuje jak najczesciej razem z nim poznawac nowe towaarzystwa:)

Gość beznadziejny
u mnie tez jest piękna pogoda ... w sumie od wczoraj - bardzo ciepło

potrafisz ale tylko zechcij...Ty poprostu nie chcesz sie zmienic...jakbys chcial to juz by Cie tu nie bylo.Nie wiesz co robia kumple? wez telefon do reki i dowiedz sie.zadzwon i umow sie z nimi ! zjesz szybko kolacje i dzialaj!!!!!!!

Gość znowu sama
uuuu... ja tu wyczuwam jakis stan przeddepresyjny :P Kolego. Pierwsze co! Usmiechnij sie sam do siebie - ewentualnie do mnie ;) Siedze sobie przed monitorem w woj dolnoslaskim :D No i wiesz co... nie narzekaj tak! Ja tez siedze sama i co..? Trudno sie mowi. szczerze mowiac tez nie mam kolezanek :O Jedyne co to znajome na uczelni (czesc, cześc). Usmiechniesz sie? ;)

Gość beznadziejny
usmiech to nie problem i nie wymaga wysiłku ... :)

kieruje slowa do 2 panow.jestescie poprostu malo otwarci do ludzi.ja mam kupe znajomych ale to moja zasluga, bo otwieram sie do nich.szybko nawiazuje kontakty-bo tego chce.uwielbiam poznawac nowych ludzi.i nawet jesli wyjade sama za granice to po paru dniach mam duzo znajomych.wystarcza checi !!!

Gość beznadziejny
kurde czemu całe wiadomości nie dochodzą :o ... dokończenie tego co napisałem wcześniej : " może troche udawany ale ... (P.S. nie lubie sie usmiechac bo wygladam jak .... :o)"

Gość znowu sama
Dla mnie? ;) Dziekuje :D Tez sie usmiecham. A o jakim wysiłku innym mówisz? Starzejesz sie czy co? ;) Wiesz co, zagadaj do kogos na gg. Tak ot... gadka szmatka, moze akyrat bedzie to piekna nieznajoma :)

Gość beznadziejny
prosze ;) z wiekiem stajemy sie coraz bardziej nieufni i trudniej znajdujemy przyjaciół/kolegów ... :o juz kiedys tak gadałem do ludzi ... jakos nic nie wyszło tzn nie kleiło sie (kiepski jestem w rozpoczynaniu) albo nie chcieli gadać...

Gość znowu sama
A mi sie poszczesciło ;) Wlasnie znajoma zupełnie przypadkowo siedzii w domu i sie nudzi. postanowiłysmy sie nudzic razem przy piwie :)

Gość beznadziejny
fajnie :)

Gość blue coeur
Pieniądze zmienaja ludzi:) kazdy patrzy aby byc tam gdzie ktos cos moze;) to nie znajomi ale to prawda zagadaj do kumpla moze własnie szykuje fotki na wystawe, albo cus itp:) A do pieknej znajomej z gg trez:) pewnie czeka:)I umow sie z nia na pogawdke:)

Gość piękna nieznajomaa
z gg to iluzja

Gość 8Madziara7
...no i oto efekt mojej wysublimowanej umiejętności posługiwania się nowinkami informatycznymi...ta a-techniczność kiedyś mnie zgubi...ech...piatek...zasłużone chwile, by załadowac życiowe akumulatory...dziś...szklany monitorek i wytrawna Sophia plus zimna kawa ze spienionym mleczkiem...jak sie nie ma tego, co sie lubi, to sie lubi, co się ma;)