Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki2

tyle fajnych osób na kafeterii , a jakby sie tak spotkac w realu ?

Polecane posty

Gość kiki2

Sporo sie tu pisze o tym, ze wiele ciekawych osobowosci mozna spotkac w sieci.Problem tkwi w tym,że do wieksozsci z nich ciezko dotrzec z tego wzgledu, ze kryją sie za szklanym ekranem :( A moze by tak kiedys zorganizowac w wiekszych miastach spotkanka ludzi kafeterii...Co myslicie o tym ??? ;)

Gość kiki2
zdaje sobie z tego sprawe ..dlatego podrzucialm pomysl spotkan w roznych regionach Polski ..ja jestem z trojmisata ...

Gość kiki2
poza tym to by byla duuuuza szanasa dla tych wszytskich ktorzy narzekaja na samotnosc :)

Gość małgoś.................
Niezły pomysł, ale nie wiadomo czy wypali... Warszawa się kłania

Gość blue coeur*
tak z moim skarbem, tak:) Własnie na tym polega magia, ze los odległe serca łaczy;) jestem zaa:) spotkaniami w realku:)

Gość kiki2
no to trzeba ten pomysl jakos rozkrecic :)

Gość kiki2
to jak bedzie ...kto pomoze w organizacji ???? wystarczy odpowiedni topik wrzucic na forum, chocby ..3-miasto spotkanie bywalców kafeterii, podobnie moze byc z Warszawa ..Szczecinem ..Krakowem itd :)

Gość kiki2
Mogloby byc naprawde fajnie ...a wiele osob w koncu by sie ruszylo z domu i przestalo ubolewac nad tym ze nie wiedza co zwolnym czasem zrobic;)

Gość ja proponuje
spotkanie w Tesco :p

Gość zimna jak lod
no super pomysl ja tez uważam że to dobry pomysl najpierw regionalne zloty a potem ogólnopolskie ciekawe czy moj kochany nie powiedział by ze mi odbiło :P

to moze latem sei spotkajcie nad morzem a zima w gorach;););) jakos latwiej WAm bedzie.

Gość kiki2
A ty sie ni episzesz na takie spotkanko ..czemu piszesz''bedzie Wam łatwiej ''?;)

czemu piszesz\'\'bedzie Wam łatwiej \'\'----->poniewaz ja tu nie jestem w celach towarzyskich;) tylko dla relaksu;) jednak kibicuje Wam i bede topic odsiwezal,gdyz malo tu jest konstruktywnych pomyslow a jedynie samo uzalanie,ze jestem sam(a) itd. prawie sami samotni wiec moze wreszcie sei spotkaja;);)

Gość kiki2
to zalezy ile chetnych osob znajdzie sie na taki pomysł ..jak do tej chwili to tylko kilka odpowiedzialo pozytywnie

kiki2----->taka moja rada-zaproponuj moze od razu jakies miejsca i wtedy wiecej osob sie zainteresuje,a tak kazdy wejdzie zobaczy i bedzie jeczal \"mam daleko to nie dla mnie\";)

Gość kiki2
dokaldnie zgadzam sie z Seba ...to jest spora szansa dla tych samotnikow ;) a oni nie reaguja na moj pomysl :(

Gość oooooIIIIIIIII
SOSONOWIEC:)

Gość kiki2
zbyt malo kornikow na tym forum aby spotykac sie w lesie;P

jak do tej chwili to tylko kilka odpowiedzialo pozytywnie ----->kiepski marketing topicku,trzeba bylo odwrotnie zatytulowac:D:D:D a tak ktos czyta na stronie glownej forum\"tyle fajnych osob na kafe...\" i juz stwierdza ze cos malo ciekawego;) czytajac to forum to mysle,ze tak naprawde chcetnych to jest duzo tylko rozproszeni i leniwi.

a nawet glownie leniwi bo tu strasznei duzo malkontentow jest tylko by marudzili ze samotni a do spotkan to sei nie garna;) bo to trzeba z domu wyjsc;)

Gość kiki2
to pomyslmy nad nowym tematem topiku :) ..jakies propozycje? ;)

kiki2----->kornik to goral wiec moze jakies spotkanie zima na stoku zaproponuje albo zaprosi do siebie:D:D:D:D:D:D