Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki2

tyle fajnych osób na kafeterii , a jakby sie tak spotkac w realu ?

Polecane posty

Gość kiki2
do czasu spotkania w realu mozemy spotykac sie na tym topiku :)

kiki2----->daj sobei tydzien jak nie bedzie odzewu to szkoda energii,a jak pojawi sie kilkaset wpisow to moze warto;)

Gość kiki2
sebaa a ktory to Twoj topik :) chce sie odwdzieczyc i tez Cie promowac ;) jesli jest oczywiscie taka potrzeba :)

Gość kiki2
pewnie nic na sile ...;)

Gość kiki2
jednak Ty o popularnosc to nie musisz sie chyba martwic ;) biorac pod uwage ilosc Twoich postow;)

biorac pod uwage ilosc Twoich postow---->no bo ja wszedzie wtracam swoje 3 gorsze a na forum to jestem od niedawana;) no i na tym topicku z 3000 moich postow jest:D:D:D:D

Gość kiki2
Tomek - > Gwarancji nie ma ze znajdziesz dziewczyne an tym spotkaniu ale nadzieja zawsze jest ;) Sebaa->przejrzalm ostatnie posty z Towjego topiku i jestem pd wrazeniem ...reklame mi niezla zrobiles;)

Gość kiki2
chyba nie ma takiej potrzeby zebys koniecznie sie z dziewczyna pojawial na tym spotkaniu ...

Gość kiki2
poki co dobranoc wszytskim :) ps. podtrzymujcie od czasu do czasu topik, z gory dzieki ;)

Gość Górny Śląsk pozdrawia

Hej! Ja też chcę. Swoje lata mam , ale chyba dyskryminacji nie będzie? Proponuję środek Polski! Albo prawie środek= POZNAŃ.

Gość i ja sie dołączam
Opole się kłania zalane deszczem

Gość hagahaga
Proponuję najstarsze miasto Polski- KALISZ. To też środek Polski.A dziewczyny tu ładne , może Tomek_1982 coś tu znajdzie!

Gość kiki2
Hejka wszystkim po malutkiej przerwie wynikajacej z braku czau :/ wracam ,i to z jeszcze wiekszym zapałem :) Widze ze kilku nowych chetnych sie znalazlo...cieszy mnie to bardzo :) Specjalne pozdrowionka dla Seby, Tomeczka i Kornika :)

Gość uupp
upupup

o widze autorko ze jednak jest jak mowilem brak zapaluu:D:D:D:D:D

Gość łączenie
nie tak zeby calkiem ;) Spotkanie??? 00:01 Tyzik Szorowałam właśnie zęby kiedy przyszedł mi do głowy zupełnie nieoryginalny, a zarazem chyba dość fajny pomysł Możliwe, że takie coś miało już miejsce, tylko mi nic o tym nie wiadomo. Fajnie byłoby zorganizować jakieś spotkanie czytelniczek Kafeterii w realu Mogłybyśmy się spotkać, poznać, pogadać, pobawić itd. Co wy na to? I Brilon 05:55 Zorientowana w temacie Taki zlot już był Sporo osób było, nawet zdjęcie jest http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3264706 03:25 Kirus "pobawić" ... dobre, tyzik ... dobre przynajmniej jeden co ma nadzieje ...... ____ ......{......} ......{____} ......|......| ......|......| ......|......| ...../.........i .../............i ../...............i /...................i |....................| |..__________....| |.|................|.| |.|..WUTKA.....|.| |.|..CZYSTA....|.| |.|___________|.| |....................| |....................| |....................| |______________| http://www.youtube.com/watch?v=KTpg3BMCBuU PS. My na to zawsze i z mila checia :D:D:D

Gość podnoszem
:classic_cool:

Gość ja se tesz piodniosem