Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki2

tyle fajnych osób na kafeterii , a jakby sie tak spotkac w realu ?

Polecane posty

mysle ,ze aby cos z tego wyszlo to z 50 osob musiecie miec chetnych bo i tak wiekszosc sie nie stawi ze strachu;) chyba ze to bedzie jakies publiczne miejsce w stylu plaza,jakis wiekszy lokal czy cos tego typu;)

Gość kiki2
ja moge przyjmowac zgloszenia chetnych na spotkanko nad morzem ...jesienia ten region tez jest atrakcyjny :)

Wtedy spotkamy sie w modlitwie---->ty sie lepiej pomodl aby w sopocie bylo spotkanie to bedziesz mial blisko;) a wyjscie z domu to na zdrowie Ci wyjdzie

Gość kiki2
miejsce publiczne jest wskazane ....:) inaczej to nie wypali :)

pachnidło---->widzisz dzisiaj juz Was jest dwoje wiec mobilizujcie sily;) co do krakowa to mysle ze tym bardziej jest latwo bo mozna zorganizowac w jakim wiekszym lokalu wtedy nawet CI co boja sie przyjsc przyjda bo stwierdza ze przeciez nie musza sie ujawniac:););)

Gość kiki2
wlasnie ostanio Tomek sie t uskarzal na ktoryms z topikow ze nie ma gdzie poznac nowych ludzi ...teraz znowu marudzi ...i tak zle i tak niedobrze ...i jak tu dogodzic?

Gość kiki2
kto jest chetny na trojmiasto???:)

Gość pachnidło
Jeszcze przydałyby się podobne przedziały wiekowe.To by dopiero było utrudnienie.Już by sie nikt nie znalazł...

Gość nigdy nie byłem nad morzem
:)

to moze najpierw niech wszyscy napisza wojewodztwo a potem np. kornik bedzie notowal tych z podkarpacia;);) itd. moze jakos pojdzie.mysle ze jak 10 osob sei zglosi to pozniej bedzie z gorki. i

Gość kiki2
mysle ze grupa wiekowa wahalaby sie miedzy 20 a 40 rokiem zycia ..to jeszcze nie jest wielka przepasc :)

za chwilkę wyjdzie z tego serwis randkowy-----> i na dodatek smsow nie trzeba wysylac i zdjec wklejac:D:D:D:D:D

Gość kiki2
ja tu widze zwarta grupe z poludnia , a co z polnocnymi rejonami ;)??

kiki2----->a ja mysle ze z grupami wiekowymi to na razie dajcie sobie spokoj bo faktycznie to nic nie bedzie z tego:D:D:D:D:

dobra na razie ja spadam odwiedze Was jeszcze kiedys;)🖐️ juz i tak jak na kibica to za duzo zrobilem;)

Gość pachnidło
Tak serwis randkowy na kafe.To moze napiszmy e -maile i powysyłamy sobie nawzajem zdjęcia;););)

Gość kiki2
jak dla mnie wiek to najmniej istotna kwestia ;) wazne zeby znalazlo sie kilku chetnych ..kilkunastu ;)

Gość motylica........
A moze spotkajmy sie w Poznaniu??

Gość kiki2
dzieki sebaa za wsparcie :) pozdrowionka :)

Gość kiki2
topik musi zyskac na popularnosci zeby cos tego wyszlo, wiec zachecam do odswiezania pomyslu(topiku) :)

Gość kiki2
i nie podchodzcie do tego jak do spotkania singli desperacko szukajacych swoich polowek...;)chodzi o dobra zabawe ;)!!!!!

znowu wpadlem no to macie szczecin trojmiasto podkarpacie krakow poznan jeszcze 7 i raz na miesiac przez caly rok bedzie mozna jezdzic:D:D:D p.s. dziwie sie ze jeszcze z warszawy i wroclawia nikt sie nie zglosil